To drenge med anden etnisk baggrund kastede sten mod en lastbil, da den kørte under en gangbro – for første gang er der et signalement

Google Maps

En 38-årig lastbilchauffør fra Fredensborg kørte under en gangbro ved Centervænget i Kongens Vænge i Hillerød. Pludselig fik han en meget ubehagelig overraskelse.

 

En sten, der var flere centimeter i diameter, blev kastet mod lastbilens forrude, så der kom et hul i ruden. Lige inden havde chaufføren set to drenge på broen, og han mener, at det var dem, der kastede stenen.

 

Chaufføren kom uskadt fra det. Stenkastet førte heller ikke til, at lastbilen kørte af vejen, hvilket også er en fare i en sådan situation.

 

Chaufføren kontaktede straks politiet, men drengene var væk, da en patruljevogn nåede frem.

 

Nordsjællands Politi håber nu på offentlighedens hjælp til at finde drengene. Vagtchef Martin Bakke fra Nordsjællands Politi siger til TV2 Lorry: ”Vi ser på sagen med stor alvor”.

 

Signalementet

Der har efterhånden været en stribe sager i Danmark, hvor der er kastet med sten fra gangbroer mod biler, som er kommet kørende på vejen.

 

Det uhyggeligste eksempel er betonklodsen på Fyn, der blev smidt ned på motorvejen og dræbte en tysk kvinde og lemlæstede hendes mand.

 

I ingen af disse grimme sager har der været et signalement af gerningsmændene. Men det er der altså i sagen fra Hillerød, og det gør denne sag bemærkelsesværdig.

 

De to drenge beskrives som af anden etnisk oprindelse end dansk. De er mellem 10 og 14 år og var iført mørke dunjakker og mørke bukser.

 

Forhåbentlig kan dette signalement føre til, at man får fat på dem, inden de skaber nye farlige situationer for sagesløse bilister.

Læs også
To arabiske mødre stod på gangbro, mens deres børn kastede sten mod bil

 

Hvis du har set noget, kan du kontakte Nordsjællands Politi på tlf. 114.

 

http://www.tv2lorry.dk/artikel/drenge-kastede-sten-fra-bro-og-ramte-lastbil

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…