Skandale: Svensk minister beskyldte Donald Trump for at tale usandt om voldtægter i Sverige – men så blev det klart, at det var hende selv, der løj

 Den svenske regering reagerede meget forarget, da præsident Donald Trump talte om, at Sverige har en høj kriminalitet som følge af den store indvandring.

 

Den socialdemokratiske beskæftigelsesminister Ylva Johansson forsikrede således over for BBC, at ”antallet af kvinder, der bliver udsat for voldtægt og andre seksuelle overgreb, bare går ned, ned, ned”.

 

Men nu må Ylva Johansson krybe til korset og erkende, at hun slog Trump i hovedet med falske oplysninger.

 

Det tal, hun talte om, var udelukkende fra et enkelt år, nemlig 2015. Nu siger hun: ”De indledende tal for 2016 viser desværre, at der atter er en forøgelse.” (Expressen).

 

Læg mærke til det lille ord ”atter”. Stik imod, hvad Ylva Johansson hævdede over for BBC, har tendensen gennem årene nemlig været, at antallet af voldtægter i Sverige er gået op, op, op.

 

”En forfærdelig stigning”

Siden 1975 er antallet af voldtægter i Sverige steget med over 1400 procent. https://denkorteavis.dk/2015/sverige-pa-vej-mod-anarki/

 

I Sverige opgør man voldtægter på en måde, som gør tallet særlig højt. Men selv hvis man tager højde for det, slår Sverige alle rekorder i Europa. Der er over ti gange så mange anmeldte voldtægter som i Danmark.

 

Samtidig har Sverige i en årrække haft Europa-rekord i indvandring i forhold til befolkningstal.

 

I de seneste tre år er andelen af kvinder i Sverige, som er blevet udsat for seksuelle overgreb steget fra 1,4 procent til 3 procent.

 

”En forfærdelig stigning,” siger generaldirektør Erik Wennerström fra BRÅ, der er ansvarlig for kriminalstatistikken.

Læs også
Hvidvasker Sverige sin antisemitisme? – en beretning om, hvor galt det står til i Malmø

 

Man må formode, at den svenske minister er bekendt med disse forhold. Hvis det holder stik, er konklusionen klar: Hun løj for åben skærm i det indslag på BBC, som man kan se nedenfor i denne artikel.

 

En regulær skandale.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…