Aalborg: Flere biler involverede i skyderi på parkeringsplads i indvandrerbelastet område

Google Maps

Lyden af adskillige skarpe skud flængede pludselig stilheden på en næsten mørklagt parkeringsplads i et indvandrerbelastet område i Aalborg Øst efterfulgt af lyden af adskillige biler, der speedede op og drønede væk.

 

Skyderiet fandt sted søndag ved 21-tiden på parkeringspladsen ved Fakta på Saltumvej, oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

 

Der var, som politiet udtrykker det, tale om en ”konfrontation mellem flere personer,” som straks efter skudafgivelserne kørte fra stedet i flere biler.

 

En person ramt i benet, en anden påkørt

Kort tid efter, at skyderiet havde fundet sted, henvendte en person sig på Aalborg Universitetshospitals traumecenter med et skud i det ene ben, medens en anden, der henvendte sig sammen med den sårede, blev behandlet for overfladiske skrammer efter at være blevet påkørt af en bil.

 

Ingen af dem er i livsfare, oplyser Nordjyllands Politi. De er nu begge sammen med en tredje person anholdt i sagen. Der er tale om to 23-årige og en 27-årig mand.

 

Efterforsker i mange retninger

Sent i går aftes kunne Nordjyllands Politi endnu ikke oplyse nærmere om skyderierne.

 

”Vi kan ikke udtale os i detaljer om vore efterforskning, men den går i mange retninger,” siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, der leder efterforskningen.

 

Han tilføjer, at Nordjyllands Politi vil være massivt til stede i området med henblik på både efterforskning og tryghedsskabende patruljering.

 

”Vi er særdeles opmærksomme på at være synlige i det berørte område,” fastslår Anders Uhrskov.

 

Læs også
Skudopgør mellem indvandrere forvandlede fredeligt caféliv ved Strandvejen til et helvede

Han tilføjer, at politiet fortsat gerne vil høre fra folk, der har set noget, eller som ligger inde med oplysninger, der er relevante for sagen. Politiet kan kontaktes på 114.

 

Et hjertesuk fra en læser

en læser skriver til os på baggrund af skyderierne:

 

Jeg kan huske dengang for ca. 10-15 år siden, da der blev skudt for første gang i København. Det var en kæmpe nyhed i Danmark og vi tændte for fjernsynet, for at høre nærmere om det.

I dag er det hverdagskost. Utroligt så hurtigt tingene har ændret sig på så kort tid. Det sørgelige er, at folk i samfundet langsomt vænner sig til det og ikke kan se de nødvendige tiltag, der kan vende udviklingen.

 

http://ekstrabladet.dk/112/bandekrig-syv-skud-ramte-kiwi-butik/6600560

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…