Alle fine forklaringer kan ikke skjule realiteten: Masseindvandringen er helt uholdbar, integrationen er en fiasko – aktuelle eksempler viser det

Danmark har nu haft årtier med tilstrømning af flygtninge og indvandrere fra ikke-vestlige, specielt muslimske lande.

 

Vi har gjort vores erfaringer. De viser, at masseindvandringen fra meget fremmede lande er helt uholdbar for vores samfund.

 

Den integration, man har talt så meget om, er en fiasko. Selv om et vist antal personer er blevet integrerede, er projektet som helhed slået fejl.

 

Den konklusion gør de politisk korrekte alt for at undgå. Hvis de erkendte virkeligheden, ville deres verdensbillede med alle de rigtige meninger bryde sammen.

 

I stedet vælger de at møde problemerne med fortielser og søforklaringer. Men de fleste danskere kan godt se, at der er noget galt.

 

En række aktuelle eksempler viser situationen.

 

Koster Danmark enorme summer

For nylig kunne Finansministeriet fortælle, at den ikke-vestlige indvandring koster det danske samfund 33 mia. kr. om året. Og så er langt fra alle omkostningerne kommet med.

 

Straks var der politisk korrekte, blandt andet i DR, der forsøgte at forklare, at hvis de unge indvandrere blev super-duper integrerede, ville regnestykket se helt anderledes ud.

 

Men den slags forklaringer har intet med virkeligheden at gøre: Disse unge er ekstremt langt fra at være super-duper integrerede. Derudover vil fortsat masseindvandring betyde, at der kommer endnu flere af slagsen.

 

Arbejder alt for lidt

Læs også
“Puttemiddage” er med grænseoverskridende, seksuelle udfordringer findes på flere gymnasier i Nordsjælland

En væsentlig årsag til, at den ikke-vestlige tilstrømning koster os så mange penge, er at kun en lille del af flygtningene kommer i arbejde.

 

En ny undersøgelse fra Nordisk Ministerråd viser, at de har de samme problemer i Sverige, Norge og Finland (Berlingske). Vi kan også føje vores sydlige nabo Tyskland til.

 

Samtidig kan Berlingske fortælle fra den nordiske undersøgelse, at selv de flygtninge, der kommer i arbejde, begynder at falde fra igen efter ti år!

 

Også dette mønster får vi alle mulige fine forklaringer på. Men en væsentlig del af forklaringen ligger nok i den konservative Naser Khaders nøgterne konstatering:

 

Ambitionen for mange flygtninge og indvandrere er ikke at få arbejde. Den er at få førtidspension.

 

Dansk flugt fra gymnasier

Tirsdag optrådte rektorerne for tre gymnasier i medierne. De kræver mulighed for at lægge et loft over antallet af ikke-vestlige elever på deres skoler.

Læs også
Video fra Sverige: Muslimske piger tvinges til at gå ind bagerst i bussen, drengene skal have de forreste pladser

 

De står nemlig med en virkelighed, som de ikke kan digte væk:

 

Når andelen af ikke-vestlige elever på et gymnasium når op på et vist niveau, begynder eleverne med dansk baggrund at flygte.

 

De to elevgruppers verden er simpelt hen for forskellig. De er ikke i totterne på hinanden. Men når det ikke-vestlige elevtal bliver stort, føler danske elever sig fremmede og flytter.

 

TV2 leverede en søforklaring, der var meget tæt på at være lodret løgn: Man hævdede, at ”eleverne” på Herlev Gymnasium ikke kunne se problemet.

 

Men journalisten havde kun talt med nogle håndplukkede få elever. Rektorernes reaktion bygger derimod på klare kendsgerninger om elevflugt.

 

Parallelsamfund og bandekontrol

Læs også
SIDSTE NYT: Den formodede gerningsmand til terrorangreb på seks franske soldater er blevet skudt i sin mørke BMW og anholdt

Generelt oplever vi som andre lande muslimske parallelsamfund, der isolerer sig fra det omgivende samfund.

 

I disse lukkede verdener trives i vidt omfang normer og værdier, som har meget lidt med Danmark at gøre.

 

Forleden kom det frem, at indvandrerbanden Black Army har taget kontrol med, hvem der får lov at komme ind i ”deres” område i Vollsmose. Politiet vil ikke eller tør ikke forhindre det.

 

Tilstrømningen skal bremses

Sådan er der mange eksempler. Mens snakken om integration kører videre, går virkeligheden sine egne veje.

 

Man kan ikke bremse denne udvikling med fine forklaringer og integrationsprojekter. Man kan kun bremse den ved at bremse for tilstrømningen til Danmark fra ikke-vestlige, specielt muslimske lande.

 

Vi skal yde hjælp til mennesker i de områder, de kommer fra. Vi skal ikke påføre det danske samfund problemer, der bliver stadig mere ødelæggende.

Læs også
Skandale: 50 familier i indvandrerghettoen Tingbjerg modtager hver for 600.000 kroner i sociale ydelser om året
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…