Indvandrerbanden Black Army gennemførte magtdemonstration midt i Herning – men politiet var på dupperne

Facebook

Lørdag omkring klokken 14 gik en flok på 12 medlemmer af indvandrerbanden Black Army ned ad gågaden i Herning.

 

De nåede dog ikke så langt, før de blev standset af en gruppe politibetjente i nogenlunde samme antal.

 

Betjentene gennede bandemedlemmerne ind i en smøge. Her blev de visiteret og registreret, sådan som bandepakken giver mulighed for.

 

”Det gik helt stille og roligt,” siger indsatsleder Allan Baltzer-Aaes fra Midt- og Vestjyllands Politi til Herning Folkeblad.

 

Bandemedlemmerne fik også besked på, at de skulle fjerne deres Black Army mærker på tøjet, hvis de ville fortsætte turen.

 

Noget af et optog

Men trods politiets indgriben var bandemedlemmerne fast besluttet på at fortsætte deres tur skulder ved skulder ned ad gågaden.

 

Det blev til noget af et optog. Black Army-typerne blev mandsopdækket af betjente og ledsaget af en håndfuld politivogne. Herning-borgere kunne følge den ejendommelig procession.

 

Bandemedlemmerne gik til Smedegade, hvor de vendte om og gik tilbage til Vestergade. Med politieskorte hele vejen.

 

Magtdemonstration

Black Army-talsmanden ”Loco” forklarede, hvorfor de gik demonstrativt rundt midt i Herning: ”Vi går her for at vise, at vi er til stede i byen.”

 

Læs også
 Det er politiets fornemste opgave at beskytte truede personer – ikke at lukke munden på dem

Vagtchef ved politiet, Anders Olesen, siger: ”Jeg formoder, at det er en form for magtdemonstration, men de er ikke specielt meddelsomme over for politiet.”

 

Man kan dårligt se det som andet end en magtdemonstration. Black Army vil gøre det tydeligt, at dette er deres territorium.

 

Det kan meget vel være, at det store optog gennem gågaden så noget løjerligt ud. Men der er al mulig grund til at tage bandernes forsøg på at sætte sig på områder i Danmark alvorligt. De danner stærkt kriminelle parallelsamfund.

 

Borgerne i Herning må derfor være tilfredse med, at politiet åndede banditterne i nakken, da de var på strøgtur. Et godt signal.

 

http://www.aoh.dk/artikel/politiet-standsede-black-army-i-ggaden

 

http://www.tvmidtvest.dk/artikel/politiet-stoppede-black-army-demonstration

 

Læs også
Under en stor razzia kæmpede politiet med en aggressiv araber – da de fandt ud af, hvem de havde fat i, blev de rystede
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…