I Salling løber kunderne normalt ikke rundt på løbehjul, og derfor gik det galt for butikstyv, der troede, han var smart

Google Maps

Der findes efterhånden mange opfindsomme måder at begå butikstyveri på uden at blive opdaget, og i Aalborg troede en mand åbenbart, at han havde fundet en genial metode.

 

I Salling i Ahlgade i Aalborg havde han udset sig et løbehjul, som han gerne ville eje, men som han til gengæld ikke havde tænkt sig at betale for, skriver Nordjyllands Politi i sin døgnrapport.

 

Kørte på løbehjulet gennem forretningen

Så i stedet for at prøve at smugle det ud det med næsten hundrede procents risiko for at blive taget på fersk gerning, fik han den efter egen opfattelse geniale ide, at løbe på løbehjulet gennem forretning og på den måde slippe væk med det.

 

Han havde imidlertid overset det faktum, at kunderne i Salling normalt ikke fløjter rundt i forretningen på løbehjul, så i stedet for at komme diskret ud med løbehjulet, påkaldte sig tværtimod ikke så lidt opmærksomhed fra kunder og personale i forretningen.

 

Det anfægtede ham imidlertid ikke, og da han kørte gennem udgangen blev han tilbageholdt af personalet og derpå anholdt af politiet og sigtet for butikstyveri.

 

Han kan dog ikke slå ”Hugo Boss Manden” i opfindsomhed

Manden med løbehjulet i Salling i Aalborg mente åbenbart, at han havde fået en god ide, men hvad opfindsomhed angår, kan han dog ikke slå Hugo Boss Manden fra Aarhus, som du kan læse om i nedenstående link:

 

https://denkorteavis.dk/2017/satsede-pa-at-fa-et-gratis-hugo-boss-saet-uden-at-stjaele-det-men-den-gik-ikke/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…