Han købte en tyndstegsfilet, og den måtte han betale 968,21 kr. for – så blev han rigtig sur

Google Maps
Udskriv

En mand fra Esbjerg skrev et vredt læserbrev til JydskeVestkysten. Han havde været i SuperBrugsen på Strandby Plads og købt en tyndstegsfilet. Den måtte han betale den svimlende sum af 968,21 kr. for.

 

Det var dog ikke forretningens priser, der var helt vilde. Tyndstegsfileten havde i sig selv kostet 318,21 kr. Når den samlede betaling blev så ekstrem, var det fordi han fik knaldet en parkeringsafgift oveni.

 

SuperBrugsen havde nemlig indført betalt parkering på sin parkeringsplads. Med tidsbegrænset parkering,  p-skiver og p-vagter fra et privat firma.

 

Det havde læserbrevsskribenten bare ikke opdaget. Så han havde ikke stillet sin p-skive – og bang! Hammeren faldt, og tyndstegsfiletens pris steg til de 968,21 kr.

 

Han skrev:

 

”Da jeg kørte derfra, besluttede jeg mig for aldrig at komme tilbage til denne butik … Så kære SuperBrugsen: Fortsæt endelig jeres gode samarbejde med jeres venner fra One-Park (der står for parkeringsvagterne, red.). Det giver helt sikkert god plads på jeres parkeringsplads.”

 

Læs også
Det ligner en uofficiel dansk rekord: På Esbjerg-kanten blitzede fartkontrollen næsten hver fjerde bilist – men vestjyderne giver sig ikke uden kamp

Skribenten truede samtidig med, at han nok skulle bruge sine talegaver til at advare andre kunder mod at handle i denne butik, hvis de var i bil.

 

”Meget emsige”

Denne sure kunde har ikke været alene. Jørgen og Meta Jessen fra Sædding er stamkunder i butikken, og de siger til JydskeVestkysten:

 

”Det er det eneste rigtige at gøre, hvis man vil bevare sine kunder. Vi kommer her ofte, men har dog ikke selv fået en bøde. Det har til gengæld vores nabo, og parkeringsvagterne hernede har forekommet meget emsige.”

 

De utilfredse kunder har nu fået SuperBrugsen til at opgive den tidsbegrænsede parkering med p-vagter og p-skiver.

 

Presset blev for stort

Læs også
Manden påtalte, at en hund ikke var i snor – så skete der ham noget frygteligt: Hjælp politiet med at finde gerningsmanden

Når man overhovedet indførte systemet var det for at sikre, at kunderne kunne finde parkering. Den gratis parkering førte nemlig til, at en del beboere i området benyttede butikkens parkeringsplads, så kunder var nødt til at parkere i sidegaderne.

 

Men presset fra kunderne blev for stort. Det kan godt være, at genindførelsen af fri parkering fører til mangel på parkeringspladser, indrømmer brugsuddeler Kasper Bjørklund. Men hellere det end sure kunder, der siger farvel og tak efter et ordentligt ekstra smæk på regningen på grund af en parkeringsafgift.

 

Bjørklund vil dog gerne understrege, at det generelt går godt for SuperBrugsen på Strandby Plads.

 

Men man håber altså, at det bliver lettere at holde på kunderne, når de ikke længere risikerer, at tyndstegsfileten kommer til at koste næsten 1.000 kr.

 

http://www.jv.dk/artikel/2478947:Esbjerg–Sure-kunder-fjerner-p-vagter

 

Læs også
Tre drenge gik ind i en hundeskov og lokkede løsgående hunde til sig – så slog og sparkede de dem
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ