Guld regn til Danmark under EM i cykelløb

Foto: Ole Sørensen

Efter fem hele dage i Hedens Hovedstad Herning, kan man vel tale om arrangements succes , men så sandelig også om medalje glimt, til det danske cykel landshold.

 

Det gælder for de helt unge og op mod U 23 M/K, hvor himmelens regnvejr, blev vekslet til guld, sølv og bronze regn i hele 9 tilfælde, hvor dansk Cykle Union havde klappet i hænderne over max. 4 medaljer. Her kom der alene 4 i guld til de meget talent fulde unge danske ryttere.

Herning kan og vil med alle muligheder åbne.
De fem cykel dage er udløst af flere års forberedelse af mange hønder. I den sidste face trådte mange hundrede frivfillige til, så man kan nok ikke sætte en negativ finger på det Herning med knyttede tråde kan og vil.

 

Nu ånder byen og folket lidt op, indtil næste store arrangement er på vej. Nu tager vi lige et godt og vel forberedt gade cykelløb om få dage.
Inden der tages første skridt til VM et Ishockey arrangemt af de helt store i foråret 2018. Der vil man med glæde være frivillig igen, som mange andre vil det i det vi kalder; Uldjyden er fast og sej i alle retninger.
Ole Sørensen
7400 Herning.

De bedste elite herrer i Europa kørte jo 240 kilometer i dag, hvor man sendte TV til 71 lande. De norske kommentatorer var vilde som sædvanligt Det blev således.:

1. Alexander Kristoff fra Norge.
2. Elia Viviant fra Italien.
3. Moreno Hofland fra Holland.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…