Gaderøveri mod to 16-årige drenge i Aalborg – der blev brugt et højst usædvanligt våben

Tirsdag aften blev to 16-årige drenge udsat for et gaderøveri i Aalborg. Det skete ved 20.30-tiden på Fridtjof Nansens Vej tæt på Grønlands Torv.

 

Røverne brugte et højst usædvanligt våben til at true med: en halv saks. Det kunne måske tyde på, at de var uden den store ’professionelle’ baggrund.

 

De to ofre udleverede tøj og ure.

 

En politipatrulje blev sendt til gerningsstedet, og en eftersøgning i området gav fangst: En 17-årig dreng blev anholdt. Politiet har ikke givet yderligere oplysninger om hans identitet.

 

Drengen skal afhøres onsdag morgen og vagtchefen ved Nordjyllands Politi forventer, at han fremstilles i grundlovsforhør senere på dagen.

 

Yderligere én gerningsmand er på fri fod. Der er tale om en dreng eller ung mand, men politiet har ikke et mere præcist signalement.

 

Det må siges at være ret usædvanligt. Normalt ville ofre for et gaderøveri i det mindste kunne sige lidt om, hvordan røverne så ud.

 

Men offentligheden må nu afvente yderligere oplysninger om, hvad det var for typer, der truede to 16-årige drenge med en halv saks.

 

https://nordjyske.dk/nyheder/aalborg/drenge-udsat-for-gaderoeveri/cb76c25b-8494-4da5-bc25-03f9a0ce0422?auid=1029848084&utm_campaign=10.25.17_NORDJYSKE_Medier&utm_medium=Nyhedsbrev&utm_content=Drenge_udsat_for_gaderoeveri&utm_source=1029848084

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…