Først ville rumæneren med pistolen have penge, så ville han have sex – og så endte den mystiske sag fra Herning med noget helt andet …

modelfoto/Colourbox

 

En 29-årig kvinde fra Herning-området havde en meget mærkelig og særdeles ubehagelig oplevelse natten til onsdag.

 

Hun gjorde rent på Engesvang Skole og var blevet færdig lidt hen på natten. På vej ud til sin bil, blev hun ved nogle affaldscontainere mødt af en mand med en lille sort pistol.

 

Han pegede på hende med pistolen.

 

En højst aparte biltur

Manden, der senere viste sig at være en 31-årig rumæner, krævede, at hun kørte ham fra Engesvang til Herning. Men da de var halvvejs, sagde han, at hun skulle køre tilbage – hvilket hun gjorde.

 

Inden de nåede til Engesvang, fik hun så besked om at standse bilen. Manden forlangte nu penge. Men hun svarede, at hun ikke havde nogen. Det godtog rumæneren åbenbart, for han bad hende bare om at køre videre.

 

Men lidt senere fik han en ny idé: Han ville have sex.

 

Det afviste hun dog også. Og igen accepterede han det.

 

Da de nåede tilbage til Engesvang, blev han simpelt hen sat af ved købmanden, hvorefter han forsvandt i ukendt retning.

 

Mystikken blev total

Vagtchef Allan Riis fra Midt- og Vestjyllands Politi oplyser til Ritzau, at forløbet ikke udviklede sig voldeligt på noget tidspunkt. Så rumæneren bliver alene sigtet for trusler og frihedsberøvelse.

Læs også
Han truede ung kvinde og krævede hendes mobil – men det kom han til at fortryde bitterligt

 

Men det var selvfølgelig en frygtelig oplevelse for den 29-årige kvinde, der jo ikke kunne ane, hvor det hele ville ende.

 

Efter at hun var sluppet af med manden, kørte hun til en bekendt i Ikast, hvorfra hun ringede til politiet og anmeldte sagen.

 

Da betjente undersøgte kvindens bil, blev mystikken total.

 

De fandt de et sæt nøgler til en Ford, som hun ikke kendte noget til.

 

Så fandt en patrulje en efterladt Ford med knust siderude cirka 100 meter fra skolen. Inde i bilen lå manden med sin lille sorte pistol, der viste sig at være en attrap. Han blev anholdt.

 

Og nej, han var tilsyneladende ikke påvirket – hvilket ellers kunne have været en forklaring på det ejendommelige forløb.

Læs også
Fra retssalen i Herning: Fire ikke-vestlige mænd tiltalt for gruppevoldtægter – men pigerne ville selv og var ikke bedøvede, hævder forsvarerne

 

Hvad ville manden?

Nu prøver Midt- og Vestjyllands Politi at finde ud af, hvem han er, hvor han holder til, og hvad i alverden hans hensigt var med hele balladen.

 

Den 29-årige kvinde må være dybt lettet over, at det hele er vel overstået. Hun glemmer vist aldrig den mærkelige og skræmmende oplevelse med en mystisk rumæner i Midtjylland.

 

Det bliver interessant at se, om der kommer en opklaring.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…