“En temmelig manipulerende og ondsindet historie på Facebook om Dansk Folkeparti”

Der kører en temmelig manipulerende og ondsindet historie på blandt andet Facebook, om at vi har stemt ja til rundhåndet uddeling af statsborgerskaber til blandt andet muslimer i december 2016.

 

Sikke noget sludder! Lad mig slå fast: Mens jeg har været indfødsretsordfører (siden 2011), har vi i DF i langt de fleste tilfælde stemt nej – som det eneste parti i folketinget! Fra 2011-2015 stemte vi konsekvent nej. Mens ordførere fra alle andre partier har holdt endeløse skåltaler om, hvor fantastisk det var med alle de nye statsborgere, stemte vi nej.

 

Alt for mange arabisk klingende navne

Jeg har gang på gang i skarpe vendinger problematiseret det forhold, at alt for mange fra Mellemøsten med arabisk klingende navne var at finde på listen. Om de har været muslimer vides ikke.

 

Det må der af en eller anden besynderlig grund, der har noget med konventionerne at gøre, ikke oplyses om. Under alle omstændigheder har jeg gang på gang advaret imod, at der er ved at skabes muslimske parallelsamfund af statsborgere under Sharias regimente, hvilket er en meget alvorlig trussel mod Danmark og sammenhængskraften.

 

I de få tilfælde, hvor vi har stemt ja, har det været i forbindelse med aftaler om virkelig markante stramninger på statsborgerskabsområdet. Det har været prisen for at lave aftale om stramninger.

 

Det er altså temmelig absurd, at det nu er DF, der i den manipulerende historie er kommet på anklagebænken, når vi er det eneste parti i folketinget, som konsekvent har stemt nej til statsborgerskaber, og som det eneste parti har kritiseret den måde, hvorpå de blev kastet i grams.

 

 

 

Stramninger takket være Dansk Folkeparti

Der var aldrig blevet strammet på dette område, hvis vi ikke havde siddet i folketinget og havde presset på, og hvis vi ikke havde indgået aftaler om stramninger

 

I modsat fald havde tallet for statsborgerskaber været mange, mange, mange gange højere. De gange, hvor jeg har stemt for, har det været med den største ulyst, men alternativet er bare langt, langt værre.

 

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

Man kan mene, at vi skulle have stået ude i et hjørne og skreget og råbt uden at tage ansvar og uden at lave aftaler, men det havde bare været en katastrofe for Danmark. Vi har på det seneste lavet et forslag om et loft på 1000 statsborgerskaber om året, hvor man har absolut forrang, hvis man kommer fra Vesten.

 

Det ville regeringen ikke være med til, så det betyder så, at vi selvfølgelig stemmer nej, som vi plejer. Dog har regeringen lovet, at der kommer endnu flere stramninger, og vi ser selvfølgelig frem til. Vi møder til forhandlingerne med krav om virkelig omfattende og markante stramninger, som vi plejer.

 

Vi fastholder selvfølgelig, at der skal være et loft på 1000 statsborgere om året, hvor man har absolut forrang, hvis man kommer fra Norden, Europa og Vesten, og så forslår vi blandt andet, at personer, der drager i krig i Syrien og kæmper under Islamisk Stats faner, fratages deres statsborgerskab og efterfølgende udvises af landet.
Christian Langballe er Indfødsretsordfører for DF

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…