Syrisk mand med kone og 8 børn får i pose og sæk – nu sviner han Danmark til, fordi man ikke vil betale for to koner og 12 børn

Foto af Ekstra Bladet fra en tidligere omtale af sagen

Udbetaling Danmark kan da bare skrive til den danske ambassade i Tyrkiet og bede dem betale, hvad det koster at få koner og børn fra Syrien og over grænsen til Tyrkiet.

 

Det mener i fald den syriske flygtning, 48-årige Daham Al Hasan, som Ekstra Bladet har besøgt, og som har i alt tre koner og tyve børn.

 

Han bor i en villa i Ribe sammen med den ene af de tre koner og otte af børnene, og vil nu familiesammenføres med de resterende to koner og de tolv børn, som han har efterladt i Deir ez-Zur i Syrien.

 

Han har allerede fået de otte børn og den ene af sine tre koner til landet. Det betyder, at han allerede nu kan få 101.850 kroner i børnepenge. Det skrev eb.dk 24.5.16 og DKA 25.5.16

 

Dertil kommer forsørgelse, bolig, lægehjælp, skole, osv. Dertil kommer

 

 

Danmark kan da bare punge ud med over hundrede tusinde kroner

Det beløb, som syreren mener, at den danske stat da bare kan punge ud med, er ifølge artiklen i Ekstra Bladet på 1.500 dollars per person.

 

Det svarer til i alt 21.000 dollars for de to koner og tolv børn. Eller lidt over 132.000 danske kroner.

 

Om pengene skal betales til menneskesmuglere for transporten til den tyrkiske grænse, hvilket vel er den eneste transportmulighed i dagens Syrien, melder historien intet om.

 

Men familiefaderen, der i første omgang efterlod tre koner og tyve børn i stikken i Syrien, har ikke de langt over hundrede tusinde kroner, det vil koste at få resten af familien hentet op til offentlig forsørgelse i Danmark.

 

Læs også
Dansk arabisk talende turist iført hellang hvid kjortel og sort imamskæg samt med tre koner og seks børn er fængslet i Malaysia for fake news

Det havde han åbenbart regnet med, at de danske myndigheder ville betale.

 

”Danmark får ikke mine børn hertil, og det gør mig syg og træt at være adskilt fra dem,” siger han til Ekstra Bladet og mener af samme grund, at Danmark nu har gjort ham så psykisk syg, at han får medicin og psykologitimer.

 

Den Korte Avis skrev om sagen i maj 2016 her, her og her

Antallet af syriske familiesammenføringer er eksploderet

Den 48-årige Daham Al Hassan med de tre koner og tyve børn kom ifølge Ekstra Bladet til Danmark for to år siden og fik familieført den ene af de to koner og otte af de tyve børn i Danmark i marts 2016.

 

Og han er ikke den eneste.

 

Siden 2013 er antallet af syriske familiesammenføringer nærmest eksploderet.

 

Læs også
Ahmad Suliman har 3 koner og 16 børn – Sverige tillader flerkoneri og svenskerne betaler millioner til familien

I 2013 blev 128 ægtefæller fra Syrien ifølge Danmarks Statistik familiesammenført med deres ægtefæller i Danmark. Der til kommer 237 børn under femten år.

 

I 2016 var det antal steget til 870 ægtefællesammenføringer og 2.065 børn under 15 år.

 

Her i årets to første kvartaler af 2017 har syrere med asyl i Danmark fået hentet 257 ægtefæller og 701 børn under femten år herop fra Syrien.

 

Næsten ingen flygtede under Al Assads regimer

Det er meget påfaldende, at næsten ingen syrere flygtede under Ba’ath patiets et-parti regime med først Hafez al-Assad som præsident og derefter siden år 2000 med han søn, Bashar Al-Assad som den nuværende præsident.

 

I perioden fra 1997 og til og med 2010 fik blot 707 syrere i løbet af disse fjorten år asyl i Danmark som følge af undertrykkelse i Syrien.

 

Noget tyder på, at syrerne dengang generelt var tilfredse med forholdene i landet, hvor Ba’ath partiet blandt andet havde sikret religiøs fred ved at slå hårdt ned på enhver form for tilløb til ekstremisme.

Læs også
“Farfar har fire koner” – skandaløs børnebog giver idylliserende billede af islams kvindefjendske flerkoneri

 

Det ændrede sig, da det såkaldt arabiske forår holdt sit indtog i landet i marts 2011 og dermed slap religiøse galninge af alle slags løs i en borgerkrig, hvor alle bekæmper alle og smadrer alt.

 

Resultatet af Ba’ath regimets manglende stabiliserende kontrol over landet kan tydeligt aflæses i det antal 17.250 syriske krigsflygtninge som i løbet af de sidste seks år fra 2011 og til og med 2016 har fået asyl i Danmark.

 

Mod i alt som nævnt 707 syriske flygtninge under de forudgående 14 år under det onde Ba’ath regime.

 

Du kan læse hele Ekstra Bladets historie her (betalingsartikel):

http://ekstrabladet.dk/plus/politik/flygtning-med-20-boern-og-3-koner-danmark-har-gjort-mig-psykisk-syg/6866345

 

Og her kan du læse om folk, der har fået asyl i Danmark:

http://www.statistikbanken.dk/10026

Læs også
Sverige tillader muslimsk mand at leve med tre koner og 16 børn – og det offentlige betaler oven i købet 14 mio. kr. til det

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…