Bange politikere skyld i asylvanvid: Syrisk flygtning kan få tre koner og 20 børn til Danmark, siger ekspert

Arkivfoto: Steen Raaschou

Danmark er ved at segne under masseindvandringen. Men politikerne tør ikke sige fra. De råber lidt op, men dukker hovedet og svigter danskerne.

 

De vil hellere indordne sig under forældede konventioner end sikre et stabilt fundamentet for deres eget land.

 

Det nyt eksempel viser, hvor dyster fremtiden tegner.

 

En syrer med tre koner og 20 børn

Daham Mamoud Hasan, som for to år siden kom til Danmark fra Syrien, har 20 børn og tre koner.

 

Danmark har sagt ja til at de 17 børn og én kone kan komme til Danmark som familiesammenførte.

 

Foreløbig.

 

Daham Mamoud Hasan vil gerne have alle tre koner og alle 20 børn herop. Og det skal nok lykkes. Det siger en ekspert i dag til eb.dk.

 

De to koner, der er tilbage i Syrien, er mor til nogle af de børn, der er kommet til Danmark – eller er på vej til landet.

 

Disse børn kan søge familiesammenføring med deres mor. Og så får Daham Al Hasan pludselig alle tre koner til landet.

 

“Det, man kan gøre i det tilfælde, hvor det drejer sig om to eller flere koner, er, at faderen først søger om familiesammenføring med børnene. Samtidig søger børnene så om familiesammenføring med deres mødre, siger advokatfulmægtig Marie Louise Frederiksen, der har fire års erfaring med udlændingesager. Hun pointerer, at hun udtaler sig i generelle vendinger, da hun ikke har indgående indsigt i den konkrete sag. (eb.dk 24.5)

Læs også
Muslimer kræver nye pasregler – muslimske kvinder må ikke vise deres ører

 

De to koner har desuden den mulighed, at de selv kan komme til Danmark og søge asyl som syrere.

 

Kommunen bekræfter at det er hvad de regner med

Esbjerg Kommune bekræfter, at den regner med, at det ender med, at mand, tre koner og 20 børn ender med at bo i Danmark.

 

“Vi har aldrig før fået så stor en familie præsenteret. 24 personer er rigtig mange mennesker, men heldigvis er vores flygtninge-beredskab klædt på til at hjælpe dem”. Det siger Henrik Vallø, der er konservativ formand for social- og arbejdsmarkedsudvalget i Esbjerg Kommune.

 

“Jeg kan naturligvis ikke udtale mig om en specifik sag, men kan bekræfte, at en lokalt anbragt asylfamilie i løbet af nogle uger eller måneder forventes at være på en ægtemand, tre hustruer og 20 børn.”

Folketinget har bundet sig til flygtningekonventionen

Alle kan se det er forrykt. Men de fleste politikere i Folketinget tør ikke sætte en stopper for tilstrømningen. Det vil kræve at de ændre udlændingeloven og det vil betyde, at de bryder med de internationale konventioner.

 

Læs også
Fupjournalistik: Politiken fortier muslimers rolle i de alvorlige uroligheder på Nørrebro

Det er Udlændingestyrelsen, der giver de konkrete tilladelser.

 

Men det er politikerne, der bestemmer. Det er Folketinget, der har lavet de love, som Udlændingestyrelsen fører ud i livet.

 

Daham Mamoud Hasan er et særligt tilfælde, fordi han har SÅ mange børn. Men i de muslimske lande er det ikke ualmindeligt med flere koner og mange børn. Og det kan mærkes på antallet af familiesammenførte. Og det kan blive værre endnu, hvis Daham Mamoud Hasan for tre koner til landet. Så vil andre forsøge det samme.

 

Der er indført forskellige begrænsninger i loven, når det gælder indvandrere. Men Daham Mamoud Hasan har flygtningestatus og så er der færre begrænsninger.

 

Det vil stride mod Flygtningekonventionen, som Danmark har tiltrådt, og indrettet sin lovgivning efter.

 

“Som udgangspunkt skal man kunne forsørge sine børn for at få dem familiesammenført. Men fordi han er flygtning og har fået asyl i Danmark, så fraviger man de grundlæggende betingelser omkring blandt andet selvforsørgelse”, siger den advokatfuldmægtige.

 

Læs også
Morten var ved stranden med sine børn: ‘Fem muslimer’ omringede ham og truede med kniv: “Tror du bare, du kan gå her”

En belastning, der kan ændre Danmark

Det kommer til at kost Danmark svimlende summer, at Daham Al Hasan, har fået asyl. Til forsørgelse af ham og hans enorme familie. Der er ingen udsigt til at han kommer til at arbejde. Han siger:

 

“En gang var jeg stærk og fuld af energi. Men jeg kan ingenting nu. Jeg er syg. Jeg er sygemeldt på grund af psykiske problemer, som min læge giver mig medicin for. Jeg magter heller ikke at lære dansk lige nu”.

 

I Syrien var Daham Mamoud Hasan ellers i stand til selv at forsørge sine 20 børn og tre koner som håndværker og landmand.

 

Men Nu forventer han, at danskerne forsøger ham og hans familie. Desuden har de fået en stor skole som hjem. Børnene skal i skole og institution.

 

Dertil kommer den forandring de store kulturforskelle vil betyde.

 

Danmark kan ikke integrere sig ud af problemerne. De viser den rapport fra Rockwool-fonden vi omtaler andet steds i avisen. Den afslører, at rystende få flygtning og familiesammenførte kommer i arbejde.

Læs også
Skruen uden ende: Nu har antallet af familiesammenføringer overhalet asyltallet med næsten tusinde

 

Selv efter mange år er få i arbejde – og dermed højst sandsynligt dårligt integrerede.

 

Det kan nok så mange ordninger og krumspring ikke ændre på.

 

Det eneste der virker er et stop for tilstrømningen. Men det sker næppe.

 

Det er dystre udsigter for Danmark.

 

Jørn H Christensen skriver om sagen til Den Korte Avis:

 

Det er skruen uden ende og vi er nogle der tror af danskerne er ved at være rigtig trætte af, at vi skal forsørge familier som denne, som aldrig kommer til at bidrage med noget positivitet til vores samfund.

Læs også
“Kunstige jomfruhinder”: Læger skal ikke vedligeholde overtro og uvidenhed
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…