Politisk korrekt præsident fungerer som ’nyttig idiot’ for islamisterne, der skamroser hans udtalelser om, at vestlige kvinder skal bære islamisk tørklæde

You Tube
Udskriv

Østrigs politisk korrekte præsident Alexander Van der Bellen, der tilhører partiet De Grønne, er kommet i alvorlige vanskeligheder i sit land.

 

Til gengæld bliver han skamrost af islamister, der vurderer, at de kan bruge ham som ’nyttig idiot’ til deres formål.

 

Vil have vestlige kvinder til at bære tørklæde

På et debatmøde i Wien gik Van der Bellen til angreb på, hvad han kaldte ”islamofobi”.

 

Dette begreb er opfundet af islamisterne. Det bliver brugt mod enhver form for kritik af islam.

 

I stedet for at deltage i en debat på kendsgerninger og argumenter, skynder islamisterne sig på den måde at beskylde kritikerne for ”fordomme” mod islam. På den måde prøver man at lukke debatten.

 

Østrigs præsident slugte altså dette islamistiske begreb råt. Og så gik han videre med et forslag, som har bragt mange østrigere i oprør og også indbragt harske kommentarer fra andre lande.

Læs også
Video: Ungarn håner Vesteuropa: ‘Se hvordan I ødelægger jeres byer med masseindvandring’

 

Han erklærede, at ”islamofobien” kunne gøre det nødvendigt, at man en dag bad kvinderne i Østrig om at bære islamisk tørklæde i solidaritet med muslimske kvinder!

 

Præsidentens uvidenhed

Dermed afslørede han, at han ikke har den fjerneste anelse om, hvad baggrunden er for det islamiske tørklæde og i det hele taget kravene om tildækning af muslimske kvinder.

 

Tilsyneladende har præsidenten slet ikke fået den tanke at spørge sig selv, hvorfor der ikke er noget krav om, at muslimske mænd skal være tildækkede.

 

Og hvorfor må muslimske mænd omgås vestlige kvinder – for eksempel i svømmehallen – mens muslimske kvinder ikke må omgås vestlige mænd?

 

Læs også
Hvis Europa skal løse de enorme asylproblemer, må Merkels magt stækkes – én mand kan gøre det

Svaret er, at de muslimske kvinder anses for mændenes ejendom. De må ikke under nogen form være tilgængelige for andre mænd.

 

Derfor skal de dække sig til, og derfor skal de holdes adskilte fra andre mænd, specielt selvfølgelig ’vantro’ mænd.

 

Men det ved Østrigs præsident altså ikke noget om. Og han har tilsyneladende heller ikke følt nogen trang til at sætte sig ind i det, før han åbnede munden på debatmødet og opfordrede vestlige kvinder til at gå med islamisk tørklæde.

 

Ros fra islamister

Van der Bellen blev overrumplet af den stærke kritik, som hans udtalelser udløste i hjemlandet. Han blev trængt i defensiven, og hans folk måtte forsikre, at han var blevet ”misforstået”.

 

Men måske vil det glæde præsidenten, at lovordene strømme mod ham fra andre. Nemlig fra rabiate islamistiske kredse.

Læs også
Vestlige kvinder skal tilfredsstille muslimske mænds lyster, og de skal ikke tro, at de kan bestemme noget – det gjorde tre voldelige syriske mænd klart

 

Det gælder for eksempel ”Islamicnews” i Saudi-Arabien og ”ikhwanonline”, der er organ for en af de vigtigste islamistiske organisationer, Det Muslimske Broderskab.

 

Underkaster sig islam

Man skal ikke tage fejl: Disse kredse har ingen respekt for Van der Bellen. De betragter ham som en mand, der underkaster sig islam.

 

Når de roser ham, er det, fordi de gerne vil opmuntre europæiske politikere til at optræde som deres ’nyttige idioter’. Det var det begreb, som Lenin i sin tid brugte om folk i Vesten, der løb kommunisternes ærinde.

 

Kommunismen er død. Men nu om dage er der naive og uvidende mennesker i Vesten, der løber islamisternes ærinde. En del af dem er endda højt placerede.

 

Som for eksempel Østrigs præsident Alexander Van der Bellen.

 

http://www.krone.at/oesterreich/jetzt-loben-islamisten-den-kopftuch-sager-von-vdb-in-falle-getappt-story-568398

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ