Afsløring: Folk fra Tysklands største muslimske organisation undsiger demokratiet, kalder til krig mod tyskerne og hylder Erdogan som ‘mein Führer’

DITIB er den største muslimske organisation i Tyskland. Den samler under sig et stort netværk af moskeer med islamisk-tyrkisk baggrund.

 

Organisationen er underlagt den islamistiske regering i Tyrkiet – i sidste ende præsident Erdogan. Den fungerer både som et redskab for islams udbredelse i Tyskland og som et politisk instrument i forhold til de mange tyrkiske indvandrere i Tyskland.

 

DITIB ynder at fremstille sig selv som en moderat og upartisk samarbejdspartner for tyske myndigheder, der bekender sig til den frie, demokratiske samfundsorden. En organisation, som arbejder ihærdigt for integration, tolerance og solidaritet.

 

Men i det indslag, som vi bringer her, kan den nordtyske TV-station NDR afsløre, at sandheden om DITIB er en ganske anden (indslaget har engelske undertekster). NDR er en del af det store offentlige TV-selskab ARD.

 

Imod integration

NDR-reportagen viser klip fra et teaterstykke, som foregår i DITIBs regi. Det er én stor gang propaganda mod vestligt demokrati.

 

Det påstås blandt andet i stykket, at Vesten står bag Islamisk Stat og bag kupforsøget i Tyrkiet. Men tapre tyrkiske soldater kæmper for islams og Tyrkiets sag mod de vestlige fjender.

 

NDR har vist disse optagelser til en religionsforsker. Han siger, at organisationen er vendt mod integration og talerør for skærpede ekstremistiske budskaber.

 

”Demokrati er ikke bindende for os”

Som dokumentation henviser NDR til formanden for en DITIB-moské i Hamburg-Wilhelmsburg. Ishak Kocaman, hedder han.

 

På Facebook offentliggør han løbende citater fra radikale islamistiske prædikanter. Blandt andet citerer han bifaldende en tyrkisk imam, der siger: ”Demokrati er ikke bindende for os. Vi er bundet af Allahs bog Koranen.”

 

Læs også
Bliver en vis Annegret Kramp-Karrenbauer – også kaldt AKK – Tysklands næste kansler?

Det er virkelig klar tale, der skærer igennem al den sukkersøde snak, som man hælder ud over de naive tyske myndigheder.

 

Videre bringer denne Kocaman følgende citat: ”Jeg spytter de tyrkere og kurdere i ansigtet, som ikke lever islamisk. Hvilken værdi har de, når de ikke er muslimer.”

 

NDR-reportagen bringer også et billede af Kocaman, der sammen med en anden rækker en strakt pegefinger i vejret – det er islamisternes foretrukne tegn.

 

Her er absolut intet af den tolerance, som DITIB ellers ynder at bryste sig af.

 

Pilgrimsfærd til Mekka

NDR opsøger Ishak Kocaman og beder ham om at forklare sine skriverier på Facebook. Som man kan se og høre vrider og vender han sig, mens han taler udenom.

 

NDR bringer også optagelser af en pilgrimsfærd til Mekka for unge muslimer fra Nordtyskland, som er arrangeret af DITIB. De stammer fra en video, som en af de unge har lagt på nettet.

Læs også
Højaktuel bog om præsident Erdogan og hans Tyrkiet

 

På videoen råber de unge noget, der lyder som en krigserklæring mod Tyrkiets fjender, der samtidig er islams fjender. Man råber: ”Fordøm dem og udslet dem.”

 

Allah bedes om hjælp og støtte i krigen.

 

I DITIBs verden finder man også stærkt jødehad og hyldest til islamiske martyrer.

 

”Mein Führer”

Den unge ophavsmand til videoen fremstiller præsident Erdogan som den store islamiske erobrer. Til sidst kammer han helt over i sin fanatiske dyrkelse af Erdogan: ”Mein Führer, bare giv os din befaling, og vi ødelægger Tyskland.”

 

Da NDR-journalisten spørger Ishak Kocaman til disse rabiate udsagn på en pilgrimsfærd, som hans organisation har arrangeret, forsøger han endnu engang at krybe uden om. De unge har det med at blive … ”emotionelle”, som han siger.

 

Læs også
Erdogan vil ødelægge kurderne – EU og FN er magtesløse

Maskerne falder. Her er intet tilbage af tolerancen, samarbejdet og bekendelsen til den frie, demokratiske samfundsorden. Det er islamistisk og chauvinistisk propaganda af den meget ekstreme slags.

 

Lavet af DITIB. Tysklands største muslimske organisation.

 

En anden video afslører et ekstremt jødehad i organisationen:

 


http://snaphanen.dk/2017/02/25/ditib-en-muslimsk-femtekolonne-i-tyskland/#more-188453

 

http://www.focus.de/politik/deutschland/wir-zerschlagen-deutschland-auf-facebook-hetzen-ditib-anhaenger-offen-gegen-deutschland_id_6692470.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…