En gruppe somaliere havde en strid med en mand i Herning – så fandt de det naturligt at sparke mandens storebror til lirekassemand

Google Maps

Natten til lørdag kom en 29-årig mand gående forbi legepladsen ved Nørregade Skole i Herning efter en bytur med sin lillebror.

 

Det lyder jo meget hyggeligt og fredeligt, og det var det vist også. Lige indtil den 29-årige mødte en gruppe på fem-seks mænd med somalisk baggrund.

 

Så vidt vides, foretog den 29-årige herningenser sig intet i forhold til somalierne. Alligevel overfaldt de ham, slog ham og sparkede og trampede ham i hovedet.

 

Så stjal de for resten også hans pung med 1.900 kr. i kontanter.

 

Det er ikke oplyst, hvor slemt den 29-årige blev skadet. Men gruppen af somaliere gjorde i hvert fald en ihærdig indsats for at sparke ham til lirekassemand. Det kan komme til at præge ham resten af livet.

 

Politiet har siden fået oplysninger om, at den 29-åriges lillebror har en kontrovers med personer, som kunne stå bag det brutale overfald.

 

Javel, ja. Det handler åbenbart om et spændende kulturelt særpræg, der gør, at man tramper folk i hovedet, når man har en uenighed. Vel at mærke ikke en uenighed med den mand, det gik ud over. Men med hans lillebror!

 

I Somalia kæmper familie mod familie, klan mod klan. Det er man nu åbenbart også begyndt på i Hernings gader.

 

http://www.aoh.dk/artikel/voldeligt-rveri-ved-nrregade-skole-natten-til-lrdag

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…