Storslået EM i Triatlon afviklet i Herning i fineste stil

Foto: Ole Sørensen

Op mod 2.000 deltagere fra 34 lande, var lørdag med til at skabe feststemning i vores by Herning.

 

Atleterne de skulle ud på 1,9 km. i vandet på Fuglsang Sø, og derefter 90 km på cyklen udi et dejligt Midtjysk landskab.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også
Fra retssalen i Herning: Fire ikke-vestlige mænd tiltalt for gruppevoldtægter – men pigerne ville selv og var ikke bedøvede, hævder forsvarerne

 

 

 

 

 

 

 

De godt 21 kilometer løb, var gennem Herning City og så ude ved den gamle Knudmose.

 

 

 

Læs også
Danmark skal spille mod Kroatien på søndag i 1/8 finalen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et krydderi på løberuten var så, at man løb gennem Biblioteket i Herning. Alle steder var der proppet godt til med tilskuere, der så gerne igen ville opleve noget unikt, for en mellemstørrelse provinsby i Midtjylland, som faktisk har haft rigtig meget succes gennem årene.

 

Eliten fra hele Europa måbede også i går

Læs også
Respekt for kulturminister Mette Bocks beslutning om at rejse til VM i Rusland

Det var jo ikke Hawaii dette her, men man havde lagt så mange gode kræfter i arrangementet i Herning, at det fik de store smil frem, før under og efter stævnet.

 

Mange deltagere var kommet til Herning i dagene op til EM-stævnet, og de gik på opdagelse i butikkerne i Herning, og slæbte i store tal varer med sig til dagens tilbudspriser.

 

Hele lørdagen var der gang i tidtagningen, når hustruer, ægtemænd eller øvrige familiemedlemmer, var med ude og se deres kære, der enten var helt i front, eller bare var på vej til et personligt godt resultat.

 

 

 

 

 

 

Læs også
Struer-knægt har drømmen om Le Mans

 

 

 

 

 

 

Flere store opgaver til Herning

Man aner stadig uldjyde mentaliteten i Herning, hvor handelstalentet omkring store sports- og kultur stævner ikke fornægter sig. I tilgift utroligt mange frivillige kræfter, som op mod 1000 af dem fra hele Jylland også tegnede det hele i går.

 

Fra Giro ´d Italia og nu dette stævne, hvor man også husker EM i svømning, og VM i kvindehåndbold, for bare at nævne nogen få stykker. Om kort tid skal man åbne EM i cykelløb i og omkring Herning. Drejebogen til dette megastævne er allerede skrevet.

 

Hvorfor får Herning så alle disse stævner, der i andre lande, afvikles i langt større byer? Det er fordi Herning er byen, hvor alle muligheder bliver vendt og man syntes, at intet er for små og intet for stort.

Læs også
Den finske siso kom i dansk Ishockey modvind i Herning

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…