Dansk Folkeparti kræver, at Søren Pape bryder med konventionerne for at få bandeleder udvist

Arkiv / Skærmprint Localeyes.dk

I slutningen af juni befandt der sig 308 udenlandske kriminelle på tålt ophold i Danmark. Det vil sige personer, der er beskyttet mod udvisning af menneskerettighederne.

 

Af dem er de 202 gået under jorden og melder sig ikke mere som skal på Center Sandholm.

 

Det strider mod Menneskerettighederne at udvise udlændinge, der dels kan risikere tortur med videre i deres hjemland, og som dels har et større tilknytningskrav til Danmark end til hjemlandet.

 

Det sidste gælder således mange anden, tredje og fjerdegenerations indvandrere. Blandt andet dem i banderne, og som ikke har dansk statsborgerskab.

 

Men nu skal de ud af landet, lyder det fra Søren Pape Poulsen

På De Konservatives årsmøde i weekend’en erklærede partiformand og justitsminister Søren Pape Poulsen, at han nu vil have dem og flere andre kriminelle udlændinge smidt ud af landet.

 

Søren Pape oplyste i den forbindelse, at han sammen med integrationsminister Inger Støjberg nu er ved at ændre udlændingeloven, så det skulle blive lettere at udvise kriminelle udlændinge.

 

Helt konkret erklærede han, at han håber at den berygtede og drabsdømte leder af indvandrebanden Loyal to Familia (LFT), Shuaib Khan, bliver udvist af Danmark. Han er i øjeblikket varetægtsfængslet efter trusler mod en politibetjent.

 

– Så derfor håber jeg, at bandelederen af Loyal To Familia nu endelig bliver udvist af Danmark. Lad tredje gang ved domstolene blive lykkens gang. Folk som ham skal ud af Danmark nu, sagde Søren Pape Poulsen i sin tale som formand for De Konservative på partiets landsråd i København. (EB.dk)

 

– Personer, som opholder sig i Danmark, skal vi behandle ordentligt. Men det må omvendt også være rimeligt, at vi kan sige farvel og tak til folk, hvis de ikke opfører sig, som man med rimelighed kan forvente, sagde Søren Pape Poulsen i sin tale.

 

Pape Poulsen talte om, at tredje gang bliver lykkens gang, fordi domstolene to gange har afvist at udvise ham.

Læs også
Medlem af indvandrerbande tiltalt for tre drabsforsøg på Nørrebro

 

Shuaib Khan er to gange blevet idømt betinget udvisning med henvisning til, at det vil være i strid med menneskerettighedskonventionens bestemmelser om retten til familieliv at udvise ham til Pakistan.

 

Shuaib Khan er pakistansk statsborger. Han er født og opvokset i Danmark, hvor han har hele sin familie, og han skulle efter sigende aldrig have været i Pakistan, hvor han ikke taler sproget.

 

Samtidig erklærede Søren Pape Poulsen på årsmødet også, at Det Konservative Folkeparti bakker op om de konventioner, herunder Menneskerettighedskonvention, som Danmark har tilsluttet sig.

 

Altså den konvention, som hidtil har forhindret at LFT-lederen blev udvist af Danmark.

 

– Men det kan ikke være rigtigt at det er en menneskerettighed at opholde sig i Danmark som kriminel, bare fordi man har tilknytning til Danmark.

 

– Får vi ikke løst dette, så mister vi den folkelige opbakning til den internationale retsorden. Så simpelt er det, sagde Søren Pape Poulsen ifølge EB.dk.

Læs også
Kriminelle indvandrere kan smides ud af Danmark – men det bliver forhindret af politisk korrekte dommere

 

Er tredje gang lykkens gang?

Nu forsøger anklagemyndigheden så for tredje gang at få Shauib Khan udvist. Det sker i forbindelse med en sag i Københavns Byret, hvor LFT-lederen står tiltalt for at have truet en politibetjent.

 

Under en visitationen en sen nattetime på Blågårds Plads på Nørrebro i København, hvor Shuaib Khan stod sammen med en gruppe med tilknytning til LFT, skulle han have sagt til en betjent:

 

”Men dig…du har attitude – men det har vi også”, hvorefter Khan ifølge politiet bad sine venner huske betjentens ansigt. Bandelederen skal også have sagt: ”Det kan godt være, at du kan huske vores ansigter, men vi kan også huske dit” og ”pas godt på dig selv”. (DR.dk)

 

Ifølge hans forsvarer, Michael Juul Eriksen, står LFT-lederen til 60 dages betinget fængsel, hvis han bliver kendt skyldig i at have fremsat trusler.

 

Der forventes at blive afsagt dom i sagen den 9. oktober. Shauib Khan nægter sig skyldig.

 

Læs også
Medlemmer af Loyal To Familia stak kniv i amerikansk turist – men det tager de politisk korrekte medier ret afslappet

Skulle han få en udvisningsdom og landsretten forventning stadfæster den, er det tilsyneladende tvivlsomt, at Danmark kommer af med ham, da der åbenbart er tvivl om, hvorvidt han er pakistansk statsborger eller statsløs.

 

DF: Papes holdning er lettere skizofrent

Hos Dansk Folkeparti er integrationsordfører Martin Henriksen noget forundret over Søren Pape Poulsen udspil vedrørende kriminelle.

 

”Det hænger jo slet ikke sammen, når Pape Poulsen vil udvise flere kriminelle udlændinge og samtidig holder fast ved Danmarks deltagelse i Den Europæiske Menneskerettighedskonvention,” siger Martin Henriksen til Den Korte Avis og fortsætter:

 

”Det virker en anelse skizofrent eller som at tale med uld i mund. Han kan ikke på samme tid sige, at han vil udvise flere kriminelle og samtidig fastslå, at han står vagt om den konvention, som forhindrer ham i at udvise flere kriminelle.”

 

Domstolene dømmer efter menneskerettighedskonvention

I januar 2000 fastslog Højesteret, at Den Internationale Menneskerettighedskonvention ligger over dansk lovgivning, og strammede dermed i kursen i udvisningssager med henvisning til konventionens bestemmelser om proportionalitet.

 

Læs også
Pakistansk kriminel får lov at hærge Danmark – han bliver beskyttet af menneskerettighederne

Altså tilknytningen til Danmark og retten til et familieliv.

 

Højesteret skærpede dengang kursen som følge af, at Folketinget i 1998 ændrede udlændingeloven for at gøre det lettere at udvise kriminelle udlændinge. Det var et skråplan i forhold til konventionen, mente Højesteret altså.

 

”Og det betyder, at vi i Folketinget kan lovgive lige så tosset vi vil. Når en udvisningssag havner ved domstolene, skeles der i højere grad til konventionens bestemmelser end til Folketingets lovgivning,” forklarer Martin Henriksen.

 

De Konservative stemte imod, da DF ville have et opgør med konventionen

Tirsdag den 6. december 2016 havde Dansk Folkeparti er beslutningsforslag om kriminelle udlændinge til behandling i Folketinget.

 

Forslaget gik ud på, at Folketinget skulle pålægge regeringen at ophæve inkorporeringen af Den Europæiske Menneskerettighedskonvention i dansk lov og i den forbindelse tage initiativ til at:

 

”Danmark får et forbehold over for Den Europæiske Menneskerettighedskonvention, som sikrer, at den danske regering fremover kan føre den udlændingepolitik, der er flertal for i Folketinget”

Læs også
Shauib Khan er berygtet leder af Loyal to Familia – han er blevet en truende magtfaktor i det danske samfund, mens myndighederne snorksov

 

Altså enten helt ud af konventionen, eller også genindtræde med et forbehold for reglerne om udvisning af kriminelle.

 

Men den gik ikke. Som justitsminister afviste Søren Pape Poulsen på regerings vegne forslaget med den begrundelse, at:

 

”Vi ønsker at indgå i et aktivt internationalt samarbejde, og vi ønsker at overholde de internationale konventioner, Danmark har tilsluttet sig.”

 

Sammen med De Konservative stemte Folketingets øvrige partier nej til forslaget, da det var til afstemning under andenbehandlingen den 19. december 2016.

 

Det skal dog tilføjes, at de partier, der stemte imod, alle var enige med Dansk Folkeparti om, at det var en uskik med udenlandske kriminelle på tålt ophold.

 

Danmark formand for Europarådet

Til november i år afløser Danmark Tjekkiet som formand for Europarådet og har denne post indtil maj 2018.

 

Regeringen har i den forbindelse erklæret, at man vil sætte spørgsmålet om en revision af udvisningsreglerne på dagsordenen.

 

Det har dog lange udsigter med eventuelt at få gennemført ændringer, da samtlige 47 medlemslande i så fald skal være enige.

 

Her kan du læse mere om menneskerettigheder for udenlandske kriminelle:

https://denkorteavis.dk/2017/det-er-en-menneskeret-at-sla-ihjel-voldtage-menneskerettighedskonvention-beskytter-bandemedlemmer-og-andre-mod-udvisning/

 

https://denkorteavis.dk/2017/pakistansk-bandeleder-faar-lov-at-haerge-danmark-fordi-han-bliver-beskyttet-af-menneskerettighederne-det-maa-stoppe-nu/

 

http://www.echr.coe.int/Documents/Convention_DAN.pdf

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…