Efter ny sag kræver radikal politiker Anna Mees afgang: “Det her hører til i en afdeling, der hedder korruption”

Charlotte Fischer (Foto: Radikale i Hovedstaden)

Anna Mee Allerslev har fået en ny sag på halsen. Hun anklages for korruption, fordi hun har forsøgt at hjælpe en ven med en byggesag i Københavns kommune.

 

Det har fået endnu en radikal politiker til at trække støtten til hende.

 

Det er de radikales regionsrådsmedlem i Region Hovedstaden Charlotte Fischer. Hun siger til TV2 onsdag formiddag, at hun ikke kan støtte partiets spidskandidat i København, beskæftigelses- og integrationsborgmester Anna Mee Allerslev (R).

 

Allerslev bør trække sig, siger Charlotte Fischer til TV 2.

 

Hun mener, at hun er ude i en korruptionssag. BT

 

Allerslev bør trække sig, skriver Fischer i et opslag på Facebook.

 

“Mit gode parti og jeg kan ikke mere. Anna Mee bør trække sig – som borgmesterkandidat og allerbedst fra listen. Det her hører til i den kasse, der hedder korruption”, skriver Charlotte Fischer.

 

Anna Mee Allerslev har bedt embedsværk hjælpe med en tilladelse til hendes private vens storstilede byggeprojekt. 

Beskæftigelses- og integrationsborgmester Anna Mee Allerslev (R) bliver nu involveret i Den ny sag er beskrevet af BT i dag:

 

Avisen skriver, at Anna Mee Allerslev har brugt sin borgmestertitel til at hjælpe Øens Murerfirma, hvis indehaver Jan Elving er borgmesterens private ven.

 

I en mail sendt 14. oktober 2016 beder hun direktøren i Teknik- og Miljøforvaltningen om at hjælpe med at give en tilladelse i en stor byggesag, som Øens Murerfirma havde liggende til sagsbehandling i forbindelse med et projekt på Øens Murerfirmas grund i Kløverparken på Amager.

 

Læs også
Pludselig sagde imamen sandheden
Året forinden stiller Anna Mee Allerslev intet mindre end 45 spørgsmål til Borgerrepræsentationen om mulighederne for at forbedre rammebetingelserne for industrigrunden Kløverparken på Amager i København. Her ejer Jan Elvings murerfirma en 60.000 m2 stor matrikel, som er købt for 150 mio. kroner, skriver BT.
Kaos hos De RadikaleAllerede i går brød kaos ud hos De Radikale.Anna Mee Allerslev bliver nu straffet for sit storhedsvanvid.Anna Mee Allerslev er partiets borgmesterkandidat. Men nu begynder toppen af partiet at undsige hende.Hun har været borgmester i syv år, og var partiets darling. Det er slut nu. 

Det har hun kun sig selv at takke for.

 

Hun har udvist en usædvanlig mangel på dømmekraft i sin omgang med goder, hun kunne få som borgmester.

 

Det medførte blandt andet, at hun brugte rådhussalen til sin bryllupsreception uden at betale, hvad andre skal betale.

 

Hun ‘satte sig på’ salen et år i forvejen. Og hun ville desuden gerne have Rådhuset lukket før normal tid (men det fik hun dog ikke lov til). Hun stillede 84 spørgsmål til sine embedsmænd om antal kopper, vaser, fade osv. Som om de var hendes tjenestefolk.

 

Hun tog også imod tilbud om at låne en kantine til sin fødselsdag, selv om det var hos et privat firma, som kommunen samarbejder med.

 

Sagerne er gravet frem af B.T. og har udløst en storm af protester. Den er nu nået helt ind i toppen af De Radikale selv.

 

Læs også
Mette Frederiksen taler om stram udlændingepolitik – men Morten Østergaard og Pernille Skipper vil have mere islam

I går undsagde nummer fire på de radikales liste i København Anna Mee Allerslev som borgmesterkandidat.

 

Og nu går det stærkt med at trække i tæppet under hende.

 

De Raikales formand Morten Østergaard har tidligere støttet Anna Mee Allerslev i sagen.

 

Han sagde dengang, at B.t. kunne rende og hoppe.

 

Men i dag har han taget afstand fra hendes adfærd. Og han har undskyldt for sin kække bemærkning om B.T.

 

Senere på dagen trak Bo Nissen Knudsen sig som formand for Det Radikale Venstre i København. På Facebook skrev han:

 

Læs også
Stor strid i rød blok – politisk kaos truer

“Jeg trækker mig med øjeblikkelig virkning som formand for Hovedstadens Radikale Venstre. Jeg kan ikke længere stå inde for den måde som kommunalvalget i København håndteres på, og eftersom det er en af mine vigtigste opgaver som formand, må jeg forlade posten.

 

Som de fleste ved, har vores spidskandidat Anna Mee Allerslev været ude i offentligt stormvejr pga. sager om dårlig håndtering af sit bryllup og om uretmæssig modtagelse af gaver fra samarbejdspartnere. For så vidt mener jeg at sagerne er blæst ud af proportion, og at de hører til kategorien af dumheder som vi alle kan begå, og som vi må rette op på efter bedste evne.

 

Det er til gengæld ikke muligt for mig at stå inde for at vores spidskandidat, midt i stormvejret, har prioriteret at bruge sin tid på interne intriger i partiet og på systematisk og med talløse løgne at underminere partiforeningens demokratiske strukturer og beslutningsgange. Det er dem jeg skal stå som garant for som formand, og det har jeg ikke kunnet. Så det er mig selv der har fejlet, og derfor er det mig der må gå.

 

Jeg er stadig radikal, og jeg kommer stadig til at stemme radikalt til kommunalvalget. Jeg mener at partiet under den betændte overflade har den rigtige grønne og socialliberale tilgang, både til København og til landspolitikken. Så jeg vil til enhver tid stadig opfordre til at stemme radikalt – men for gudernes skyld til at stemme personligt og at stemme på en kandidat med troværdighed og integritet. Dem har vi heldigvis mange af på den radikale liste.

Anna Mee Allerslevs politik

Sagen handler om hendes opførsel som politiker.

 

Dem, der har kritiseret hendes politik , kan så håbe at dette betyder, at der kommer noget bedre i stedet.

 

Læs også
Mettes fyreseddel har fået den radikale Morten Østergaard til at gå helt fra snøvsen
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…