Fastelavn i Fruehøj Boligselskabs Beboerhus i Herning

Foto: Ole Sørensen

Hård konkurrence om “katten” i tønden!

 

I Herning har der i lighed med andre dele af landet, været slået mange tønder til pinde brænde, denne regnfulde lørdag og søndag.

 

Alle boligforeninger og supermarkeder var med, hvor handelsværdien i det hele, nu også var noget med, at man giver tøndevis af slik til børnene, hvor forældrene nok også bliver lokket, med mange kattens gode tilbud i samme anledning.
Små og store størrelser slår godt til.

 

Således også i Fruehøj Boligselskabs Beboerhus i Herning lørdag eftermiddag. Hvor der er international sammen komst, omkring de mange slag, mod to tønder med alskens godter indlagt.

 

En fastelavns bolle og en god kop kaffe, er nu heller ikke så ringe i Jyllands hjerte. Man kunne også lægge mærke til, at små og lidt større poder: Interesserede sig meget for ud – klædningen, men også for en I – Phone i sidste nye udgave.

 

Jeg lagde især mærke til en lille knejt på godt 2 år, der slog til tønden, med en sut i munden. Inden han igen begav sig hen til spil på telefonen. Mon ikke udviklingen går lidt rigeligt hurtigt?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også
Fra retssalen i Herning: Fire ikke-vestlige mænd tiltalt for gruppevoldtægter – men pigerne ville selv og var ikke bedøvede, hævder forsvarerne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også
Struer-knægt har drømmen om Le Mans

Moderen kunne så med bekymring berette, at sådan udstyr har de også i børnehaven.

 

Ole Sørensen
7400 Herning.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…