15-årig storkriminel asylansøger har ikke noget imod fængsel – ”så kan jeg sove længe og se alle mine venner”

Arkivfoto fra en helt anden sammenhæng

En bare 15-årig asylansøger blev forleden varetægtsfængslet i 14 dage ved Retten i Herning. Han er sigtet for hele 34 lovovertrædelser, men er tilsyneladende fuldkommen ligeglad.

 

Sigtelserne drejer sig blandt andet om voldtægt, røveri, vold, trusler, biltyverier og kørsel med hash i blodet. Det beretter Herning Folkeblad.

 

Kort sagt en rigtig sød dreng.

 

Anholdt to gange på et døgn

Torsdag aften i sidste uge modtog han syv sigtelser. Politiet advarede ham om, at hammeren snart ville falde med en tur bag tremmer.

 

Men det generede ham ikke det fjerneste. ”Jeg vil gerne ind at sidde. Så kan jeg sove længe og se alle mine venner,” som han sagde.

 

Han gjorde da også, hvad han kunne, for at havne hurtigt bag tremmer. Allerede samme nat, hvor han havde modtaget de syv sigtelser om aftenen, havde politiet fat i ham igen.

 

Denne gang blev han snuppet som chauffør i en stjålet bil med hash i blodet.

 

Kulturberigelse

Dommeren gav ham varetægtsfængsel af frygt for, at han kunne finde på at begå ny kriminalitet. Den frygt kan man virkelig kalde velbegrundet.

 

På grund af hans unge alder er han anbragt på en ungdomsinstitution, mens politiet arbejder videre med alle sagerne.

 

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

Den unge mand synes virkelig at have stof til at blive en kulturberigelse for det danske samfund. Bag de lukkede døre kan han mødes med ”alle mine venner” og planlægge spændende projekter med dem.

 

Man bliver endnu engang slået af visdommen hos de politikere, der har sørget for, at vi har fået sådanne typer på halsen.

 

http://www.aoh.dk/artikel/15-rig-varetgtsfngslet-for-34-forhold-s-kan-jeg-sove-lnge

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…