Video: Han var en af Storbritanniens tungeste politikere – nu bringer han publikum og dommere i ekstase, da han slipper alle tøjler i ‘Vild med dans’

 Ed Balls var indbegrebet af en kedelig politiker. En rigtig grå talknuser. Han var så kedelig, at han faktisk blev sparket ud af vælgerne ved sidste valg.

 

Han havde ellers været en af de virkelig tunge drenge i britisk politik. Engang var han skole- og familieminister. Siden avancerede han til at blive Labour-partiets bud på en kommende finansminister (skyggefinansminister). Men så røg han altså.

 

Mange briter regnede nok med, at det blev det sidste, de hørte til Ed Balls. Men det skulle blive løgn.

 

Målløse

Han er med i dette års ’Vild med dans’ i Storbritannien. Forleden smed han alle tøjler i en helt forrygende optræden på dansegulvet, som efterlod både publikum, dommere og seere fuldkommen målløse.

 

Nu taler alle om Ed Balls med varme og begejstring i stemmen. Hans danseevner er måske ikke de mest fint slebne. Men han giver alt, hvad han har i sig, og det er noget, briterne kan lide.

 

Det skete i en dans, der beskrives som ”salsa i gangnam-stil”.

 

Se den på videoen her.

 

”Jeg besvimede næsten!”

En dommer sagde: ”Jeg tror ikke, der findes noget ord i ordbogen, der kan beskrive det her.”

 

En anden udbrød: ”Jeg besvimede næsten!”

 

Læs også
Britisk parlament siger nej til brexit uden aftale og May pålægges at forhandle med EU igen

En tredje erklærede: ”Dette vil uden nogen tvivl gå over i ’Vild med dans’-historien.”

 

Også Twitter kogte over. En mand ved navn David Morgan skrev: ”Hvis nogen skulle finde på at spørge mig, hvorfor jeg elsker Storbritannien så højt, vil jeg vise dem Ed Balls’ Salsa, og de vil forstå hvorfor.”

 

Julie skriver: ”Ed Balls, der danser gangnam-stil, er lige, hvad vi alle sammen har brug for i øjeblikket. Hvilken helt.”

 

Nicola kalder det: ”Noget af det bedste, jer har set i ’Vild med dans’. Jeg græd simpelt hen af grin.”

 

Mine damer og herrer: Se Mr. Ed Balls i aktion!

 

 

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3930430/That-Strictly-history-judges-left-speechless-Ed-Balls-performs-daring-routine-date-salsa-Gangnam-Style.html

Læs også
Tommy Robinson bliver fortsat lagt for had af mainstream-medierne og censureret på Facebook

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…