Video: Forretningskvinde eksploderer: på én dag har hun oplevet indvandrere forsøge at stjæle hendes taske, gramse på hende og snuppe hendes bil

Denne kvinde skal åbenbart have luft. Rosita Kohzina, hedder hun, og hun er fra Østrig.

 

Hun er kørt til Wien i forbindelse med sit arbejde som forretningskvinde. Nu optager hun sig selv på mobilen for at fortælle, at hun på to dage undervejs har været udsat for indvandrere, der forsøgte at stjæle hendes taske, gramsede hende på brysterne og prøvede at hugge hendes bil.

 

Det sidste er, ifølge hende, sket bare et kvarter, før hun laver optagelsen. Nu vil hun af med sin vrede og give andre kvinder et godt råd.

 

”Jeg syder”

Først var der manden, der ville stjæle hendes taske og iPad. Og når han nu var i gang, begyndte han også at tage hende på brysterne. Men hun holdt fast i både taske og iPad og fik ham skubbet væk.

 

Så var der en anden med indvandrerbaggrund, der forsøgte at komme ind i hendes bil, da hun holdt ved et kryds. Men bilen var låst indefra.

 

Det blev han, ifølge Rosita Kohzinas beretning, så sur over, at han kravlede op på bilens tag og begyndte at trampe på det. Derefter sprang han ned og for hen til en sagesløs kvinde, der kom gående på fortovet, og puffede hende om kuld.

 

”Jeg syder,” siger hun, ”og der er altså ikke nogen, der skal fortælle mig, at der er noget, jeg finder på, og at det aldrig skete.”

 

”Jeg har først for nylig stiftet bekendtskab med nogle af disse ikke-østrigere (…) Jeg må sige, at det har været for meget – selv for mig.”

 

Selvforsvar

Hun opfordrer kvinder til at tage et kursus i selvforsvar. ”Det er ikke længere fem minutter i tolv, i hvert fald ikke for os kvinder (…) Nu er der folk som dem her derude.”

 

Læs også
Han truede ung kvinde og krævede hendes mobil – men det kom han til at fortryde bitterligt

Rosita Kohzina siger, at hendes søn og hans venner er begyndt at hente deres kærester, hvis disse er sent ude i byen, for at sikre sig, at de kommer godt hjem.

 

Hun slutter sin enetale af med følgende:

 

”Vi er simpelt hen ikke sikre længere. Jeg er overbevist om, at mange af jer ikke er klar over, at I kan hjælpe jer selv, mange af jer sidder derhjemme og er bekymrede for at gå ud (…) Så endnu engang, mine damer, tag et kursus i selvforsvar.”

 

Der foreligger ikke nogen oplysninger om Rosita Kohzinas baggrund – altså ud over, at hun betegner sig selv som forretningskvinde.

 

(The Local, Daily Mail)


a

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…