Den østeuropæiske kvinde blev ved med at tigge trods forbud – til sidst tabte myndighederne tålmodigheden

Clemens Bro Aarhus Google Maps.

En 31-årig slovakisk kvinde blev i mandags, d. 9. maj 2016, anholdt af Østjyllands Politi, idet hun blev truffet på Clemens Bro i Aarhus og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

 

Kvinden tiggede kontanter ved at ligge på knæ og have opstillet et papskilt, hvorpå hun med engelsk skrift blandt andet tilkendegav, at hun ingen penge havde, havde børn at forsørge, var uden bopæl mv. Kvindens adfærd var generelt til ulempe og meget generende for tilfældigt forbipasserende.

 

Kvinden er indenfor det seneste år antruffet ni gange i såvel Aarhus som Aalborg og København, hvor hun har betlet og tigget.

 

Kvinden har været så aktiv, at det på én og samme dag i 2015 lykkedes hende at blive anholdt om formiddagen i Aalborg for tyveri, for derefter om aftenen at blive anholdt i København for tiggeri

 

Grundet de mange forhold begået indenfor en forholdsvis kort periode, besluttede Østjyllands Politiet at forelægge sagen for Udlændingestyrelsen, der resolverede, at kvinden på det anførte grundlag udvises af Danmark og meddeles et indrejseforbud gældende i to år.

 

Retten anmodes i dag kl. 13.00 om fængsling af kvinden i fire uger, indtil udsendelse af Danmark kan gennemføres.

 

Kilde: Østjyllands Politi.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…