Syv elever spredte skræk og rædsel på deres skole – så blev de bortvist

Google Maps

Det var det rene vanvid.

 

Syv elever på Brørupskolen i Brørup spredte forleden morgen skræk og rædsel blandt andre elever og deres forældre.

 

De begyndte at smide om sig med store, ulovlige kanonslag i skolegården og rundt om de bilister og cyklister, som kørte på Skolegade. Det bragede løs blandt elever, forældre og andre. Det beretter jv.dk.

 

En lastbilchauffør fik nok og kontaktede skolen. Man fik fat i gerningsmændene, som alle var drenge fra 7. og 8. klasse.

 

Til jv.dk siger Dorte Stangholm, der er læringsleder på Brørupskolen:
”At kaste med kanonslag på vejen og i skolegården er ikke bare til stor fare for de yngste elever, det er også ulovligt. Derfor tog vi straks kontakt til elevernes forældre og til politiet.”

 

Hun føjer til, at alle syv elever blev bortvist fra skolen.

 

Hvad siger forældrene?

Skolen har haft besøg af både kommunens SSP-konsulenter og politiet, som tog en samtale med de syv. De er dog alle under 15 år, så de slap for at blive sigtet i sagen, fortæller politikommissær Nikolaj Hølmkjær fra Lokalpolitiet i Vejen.

 

Men hvordan i alverden kommer drenge under 15 år på den tanke, at de skal terrorisere andre mennesker med ulovlige kanonslag – og hvordan har de fået fat i kanonslagene?

 

Desværre melder historien ikke noget om, hvad drengenes forældre sagde. Der er da vist et eller andet, der er gået galt i deres ende.

 

http://lokalavisen.dk/syv-elever-bortvist-fra-skole-udsatte-andre-elever-og-trafikanter-for-alvorlig-fare-/20161209/artikler/161209418/1051

 

Læs også
 Det er politiets fornemste opgave at beskytte truede personer – ikke at lukke munden på dem
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…