Succes: Hvis du vil med til næste års folkemøde og bo i sommerhus, så skal du nok skynde dig

Foto: Berit Hvassum

En af landets største sommerhusudlejningsbureauer melder allerede nu om udsolgt til næste års udgave af Folkemødet.

 

Folkemødet har etableret sig som et tilbagevendende indslag i den danske forsommer, og det tyder på, at danskerne slet ikke er mættede af politisk diskussion og fadøl. En af landets største udlejere af sommerhuse, Campaya.dk, melder således allerede nu om udsolgt til næste års Folkemøde.

 

– Interessen for sommerhuse til næste års Folkemøde har været massiv i de seneste dage. Det betyder, at det nu ikke længere er muligt at finde ledige sommerhuse i og omkring Allinge på Nordbornholm, hvor Folkemødet afholdes. Der er stadig få ledige huse, hvis man søger længere væk, men langt de fleste vil have et hus i umiddelbar nærhed af Allinge, og det er desværre ikke længere muligt, fortæller direktøren for Campaya.dk, Claus Pedersen.

 

Efterspørgslen er større end nogensinde

 

Campaya.dk udlejer sommerhuse på tværs af de fleste større sommerhusbureauer og et højt antal private udlejere og er derfor en af de største udbydere af sommerhuse på Bornholm såvel som i resten af landet. Derfor er det også overraskende, at internetportalen allerede nu må melde udsolgt.

 

– Sommerhusene til Folkemødet har altid været efterspurgte, men det er første gang, at vi på så tidligt et tidspunkt har lejet alle husene i og omkring Allinge ud. Folk kan heller ikke rigtig forstå det, når vi fortæller dem, at der allerede er udsolgt. Der er et helt år til næste Folkemøde, og de syntes jo, at de er ude i god tid. Men Folkemødet tiltrækker bare så enormt mange mennesker efterhånden, lyder det fra Claus Pedersen.

 

Folkemødet har i sin endnu korte levetid oplevet støt stigende deltagertilslutning. Sidste år var det hidtidige højdepunkt med 25.000 daglige besøgende. Folkemødet oplyste lørdag Campaya.dk om, at man også i år forventer et besøgstal på omkring 100.000 besøgende.

 


 

Jesper Kamp Kruse

Campaya.dk er med sine mere end 100.000 sommerhuse i hele verden en af Danmarks største sommerhusudlejere. Internetportalen har mere end 24.000 sommerhuse i Danmark og over 1000 sommerhuse på Bornholm.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…