“Har du prøvet det med en mørk mand?” Taxachauffør krænkede kvindelige kunder – alligevel får han lov til at køre videre

Colourbox

Selvom han har flere gange har blufærdighedskrænket unge piger, får en taxachauffør i Horsens alligevel lov til at fortsætte med at køre taxa.

 

Det har Vestre Landsret ifølge Horsens Folkeblad netop afgjort, efter at den 59-årige chauffør ved retten i Horsens sidste år blev idømt 40 dages betinget fængsel for blufærdighedskænkelser mod tre kvinder og ligeledes fik frakendt retten til at køre taxa i tre år.

 

Den dom ankede den 59-årige taxachaffør, og kan takket være Vestre Landsret således igen sætte sig bag rattet i en taxa og tage kvindelige kunder op.

 

”Har du prøvet det med en mørk mand?”

 

De blufærdighedskrænkelser, den dømte har udsat sine kvindelige kunder for, fandt blandt andet sted mod en 16-årig pige i 2010, som han ifølge Horsens Folkeblad fortalte, at han havde en pæn tissemand og spurgte hende, om hun havde prøvet at dyrke sex med en mørk mand.

 

I to andre tilfælde havde den 59-årige tilbage i 2011 tilbudt kvindelige kunder, at de kunne få turen gratis, hvis de ville dyrke sex med ham, ligesom han befamlede dem på lårene.

 

Den 59-årige nægter sig skyldig i alle forholdene. Fængselsstraffen blev på anklagerens opfordring gjort betinget som kompensation for, at sagerne havde været så længe undervejs.

 

Taxachaufføren Zaka Mir voldtog en kun 16-årig pige

I forhold til, hvad der er overgået kvinderne og den 16-årige pige, når de tog en taxa i Horsens, har andre kvindelige taxakunder lidt en endnu mere brutal overlast.

 

Således voldtog den 39-årige familiefar og taxachauffør Zaka Mir natten til den 28.februar sidste år en blot 16-årig pige, som han skulle køre hjem efter en bytur.

 

Han blev ifølge Ekstra Bladet idømt ét års ubetinget fængsel og frakendelse af retten til at køre taxa i tre år.

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

 

Med i dommen er også et forhold for blufærdighedskrænkelse, som han tre dage før voldtægten af den 16-årige pige begik mod en kvinde, han skulle køre på skadestuen efter et alvorligt cykelstyrt.

 

Her havde han ført sin hånd op og ned ad hendes lår, og ligeledes havde han under turen til skadestuen forsøgt at kysse hende.

 

Tyrkisk taxachauffør voldtog to kvinder

I august 2014 blev den 25-årige tyrkiske taxachauffør, Osman Yilderem, idømt ét år og tre måneders fængsel og frakendelse af retten til at køre taxa for voldtægt af to kvindelige kunder.

 

Den første voldtægt blev ifølge Ekstra Bladet begået mod en 35-årig kvinde den 6. august 2012 tidligt om morgen, hvor den tyrkiske taxachauffør skulle køre hende hjem fra Østerbro i København efter en bytur.

 

Næste voldtægt blev begået den 20. april 2014 mod en blot 20-årig kvinde, som den tyrkiske taxachauffør ligeledes skulle køre hjem efter en bytur.

 

Læs også
Indvandrer slog, sparkede og truede 15-årig pige – så forsøgte han at lyve sig fra det i retten

Blot et udpluk af de overgreb, der ind imellem finder sted mod piger og unge kvinder i danske taxaer.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…