En ældre Volvo kan have forbindelse til det uhyggelige angreb, hvor en betonklods blev kastet mod en bil på motorvejen – politiet efterlyser bilisten

Politiet

Fyns Politi efterlyser nu en ældre Volvo i forbindelse med sagen, hvor en betonklods kort før klokken 04:00 om morgenen søndag den 21. august 2016 ramte en tysk personbil på den fynske motorvej. En 33-årig kvinde blev dræbt, hendes 36-årige mand blev alvorligt kvæstet, mens parrets 5-årige søn slap med småskrammer.

 

Et vidne så samme morgen omkring klokken 03:50  en ældre Volvo stationcar – formentlig en grålig model 245 – køre ad Middelfartvej mod vest og derefter videre til højre ad Langesøvej i retning mod den motorvejsbro, hvorfra den 30 kilo tunge betonklods blev kastet ned på bilen.

 

-Teoretisk kan det være gerningsmanden eller gerningsmændene, der befandt sig i bilen, men der kan også være tale om et vigtigt vidne, som vi selvfølgelig meget gerne vil tale med. Vedkommende kan – også uden selv at være klar over det – sidde inde med vigtig viden i sagen, siger politikommissær Michael Lichtenstein fra Fyns Politi.

 

Fyns Politi vil derfor meget gerne høre fra borgere, der enten selv var ude at køre i en grålig eller mørk Volvo stationcar den pågældende morgen eller som kender nogen, der var ude at køre i en tilsvarende Volvo tidligt om morgenen den pågældende søndag.

 

Henvendelse kan ske til Fyns Politi på telefon 114 eller på [email protected]

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…