Manden der blev efterlyst i forbindelse med sagen om den dødbringen betonflise på mtorvejen, har meldt sig selv

Politiet

Fyns Politi offentliggjorde i dag en overvågningsvideo fra en tankstation i Vissenbjerg i forbindelse med efterforskningen af sagen, hvor en betonblok blev kastet ned på den fynske motorvej den 21. august.

 

Kort tid efter offentliggørelsen blev jeg kontaktet af en far, der oplyste, at han havde talt med sin 15-årige søn. De kunne begge se, at det var sønnen på billederne, oplyser politikommissær Michael Lichtenstein.

 

Vi betragter ham som et vigtigt vidne og skal nu høre, hvad han har set den pågældende nat. Der er umiddelbart ingen forbindelse til den efterlyste Volvo.

 

Det er ganske overvældende med de mange henvendelser fra offentligheden, der er med til at hjælpe os videre i efterforskningen, udtaler Michael Lichtenstein.

 

Tidligere på dagen skrev politiet:

 

Fyns Politi offentliggør nu overvågningsbilleder fra en tankstation i Vissenbjerg i forbindelse med sagen, hvor en betonklods ramte en bil på motorvejen.

 

Overvågningen viser en person, der enten kan være vidne eller muligvis gerningsmanden til det fatale kast med betonklodsen.

 

Optagelserne stammer fra tankstationen på Odensevej 1 i Vissenbjerg den 21. august 2016 klokken 05.08 samme morgen betonklodsen ramte bilen.

 

De viser en ung mand gå ind over området. Flere vidner har beskrevet en tilsvarende mand gående langs Middelfartvej  i tidsrummet klokken 04 og 05 – altså lidt tidligere samme dag.

 

Sådan ser manden ud
De første vidner fortæller, at de så manden i Skallebølle gående i retning mod Vissenbjerg. De beskriver ham til at være 15-25 år, almindelig af bygning, iført en mørk hættetrøje med stort lyst tryk på maven, lyse bukser med mørke felter på skinnebenene (muligvis arbejdsbukser) og mørke sko med lyse såler.

 

-Manden er interessant, fordi han er set ganske tæt på gerningsstedet kort efter klokken 04. Flere vidner har bemærket ham, fordi der ikke færdes mange mennekser til fods i Skallebølle så tidligt på dagen, siger politikommissær Michael Lichtenstein fra Fyns Politi.

Læs også
Tre mørklødede mænd væltede kvinde omkuld og stjal hendes ting – hjælp politiet med at finde dem

 

Ud fra vidnernes beskrivelse tror politiet, at det er samme person, der lidt senere går ind over tankstationen.

 

Et vigtigt vidne
-Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, at det er gerningsmanden på billederne, men vi har brug for at få vedkommende identificeret for at komme videre med efterforskningen, fordi manden kan være et vidne, der ligger inde med afgørende viden, siger Michael Lichtenstein.

 

Sidste uges efterlysning af en ældre Volvo stationcar gav ca. 100 henvendelser fra offentligheden. Politiet arbejder stadig med efterforskningen af de mange henvendelser, men foreløbig uden at de har bragt politiet tættere på gerningsmanden. Der er aktuelt ikke noget, der tyder på, at manden på overvågningsvideoen har tilknytning til Volvoen.

 

Kilde: Fyns Politi

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…