Opsigtsvækkende meningsmåling viser en voldsom folkelig modstand mod den asylpolitik, der er blevet ført

Wikimedia

En omfattende meningsmåling spørger borgerne i ti europæiske lande, hvordan de ser på asylproblemerne. Meningsmålingen er foretaget af instituttet Ipsos.

 

I en stribe lande svarer næsten halvdelen af de adspurgte, at man fuldstændig skal lukke grænserne for flygtninge. Stort set samme antal afviser et sådant totalt asylstop. Resten ved ikke.

 

Dermed tegner der sig en voldsom folkelig modstand mod den asylpolitik, der har medført en massiv tilstrømning til Europa. Et totalt asylstop er jo en meget vidtgående reaktion.

 

Desværre er Danmark ikke med blandt de lande, som meningsmålingen omfatter.

 

I Tyskland går 44 procent ind for et fuldt asylstop, mens 45 procent er imod. Selv i Sverige går 44 procent ind for et asylstop, mens det er 45 og 48 procent i Frankrig og Italien.

 

”De kommer af økonomiske grunde”

Også på et andet punkt er meningsmålingen særdeles bemærkelsesværdig. Man beder folk om at tage stilling til følgende udsagn:

 

”De fleste udlændinge, der vil rejse ind i mit land som flygtninge, er i virkeligheden ikke flygtninge. De kommer af økonomiske grunde, for at få gavn af vores sociale ydelser.”

 

I otte af de ti europæiske lande i undersøgelsen er der et flertal, som tilslutter sig denne opfattelse!

 

Dette til trods for, at det store flertal af medier i de europæiske lande har forsøgt at skabe en stemning for, at langt de fleste asylansøgere er ofre, som man skal tage imod.

 

Rungende mistillidserklæring

Læs også
Så galt kan det gå, når medierne går amok i politisk korrekthed

Lige så slående er det at se, hvor ringe en tiltro man har til, at flygtningene kan blive integrerede i modtagerlandet. I gennemsnit tror langt under halvdelen af de adspurgte på en vellykket integration. I Frankrig er det sølle 22 procent. I Tyskland er det 38 procent.

 

Endnu en tyk streg under, at Europas befolkninger distancerer sig ganske markant fra den officielle retorik.

 

Store flertal i de fleste lande vurderer samtidig, at asylstrømmen også bringer terrorister med sig. Målingen er foretaget før de seneste terrorangreb i Nice, Rouen-området, Würzburg og Ansbach.

 

Alt i alt repræsenterer denne måling en rungende mistillidserklæring til den politisk korrekte asylpolitik, som specielt Tysklands forbundskansler Angela Merkel og EU-systemet har forsøgt at påtvinge Europas befolkninger.

 

Målingen bør tilskynde Europas politikere til at tage befolkningernes reaktioner meget mere alvorligt.

 

Udviklingen går i retning af, at land efter land gennemfører stramninger. Men de politiske ledere er stadig langt fra deres opgave voksne med at værne om deres samfund.

 

Læs også
EU-topmøde: Enten bevæger Europa sig nu mod en ny asylpolitik – eller også bevæger det sig mod kaos

http://www.welt.de/politik/deutschland/article157605381/Sollen-Grenzen-geschlossen-werden-Das-sagen-die-Deutschen.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…