En kvinde sidder på et offentligt toilet – pludselig får hun øje på et lille spejl under skillevæggen til toiletbåsen ved siden af …

En kvinde sidder på et offentligt toilet – på restaurant Sydvesten i Esbjerg. Pludselig falder hendes blik på et spejl nede på gulvet, under skillevæggen ind til toiletbåsen ved siden af.

 

Det går op for kvinden, at hun bliver beluret, mens hun sidder på toilettet. Hun råber for at gøre opmærksom på, at der er noget galt.

 

Så braser lureren, der viser sig at være en 69-årig mand, ud fra toilettet ved siden af. Han flygter hastigt væk. Men en kvinde i toiletkøen løber efter ham. Hun får hjælp af restaurantens personale, der fanger den 69-årige.

 

Det lille drama udspillede sig under Esbjerg Festuge i august. Nu har manden fået sin dom ved Retten i Esbjerg.

 

En stærk drift

Anklager Kasper Nygaard Jensen siger til TV SYD: ”Det er en grov krænkelse, og det bærer præg af at være udspekuleret og planlagt.”

 

Og så er det faktisk ikke første gang, at den 69-årige laver sådan noget. I foråret blev han taget for at belure en kvinde på et toilet i Brørup.

 

Gentagelsen af forbrydelsen fik Retten i Esbjerg til at skærpe straffen. Første gang fik manden seks dagbøder à 500 kr. Denne gang fik han 14 dages betinget fængsel.

 

Manden må jo have en stærk drift til at forsøge sig med denne særprægede fornøjelse. Ellers ville han vel næppe gentage denne på alle måder primitive beluring.

 

Det må jo på en eller anden måde give ham et kick at gøre det på den måde. Måske ligefrem en spænding ved risikoen for at blive opdaget.

 

Nu har han i hvert fald fået bekræftet, at den risiko er ret stor.

Læs også
Han truede ung kvinde og krævede hendes mobil – men det kom han til at fortryde bitterligt

 

http://www.tvsyd.dk/artikel/69-aarig-mand-doemt-igen-lurede-med-spejl-paa-dametoilettet

 

 

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…