Politiet advarer mod udlændinge på motorvejene, som vil fuppe dig

Vi advarer mod at lade sig fuppe til at købe “guld” af udlændinge som står og prajer folk på motorveje, gader og stræder, skriver politiet i et tweed den. 15 maj.

 

“Der er ved at være sæson for udlændinge, der forsøger at standse biler på motorvejen og andre gader og stræder, hvor de forsøger at sælge guld,” siger vagtchefen til Jyske Vestkysten.

 

“Det viser sig dog, at det aldrig er guld, men et forsøge på at fuppe sig til nogle penge eller måske endda stjæle nogen,” forklarer han. (JV)

 

Man må altså forstå, at med de lyse nætters komme så vrimler det nærmest ind med EU-borgere på tyve-ferie i Danmark. Politiet genkender problemet.

 

En læser på JV kommenterer på politiets advarsel: Må vi så bede om pigtråd og svært bevæbnede soldater ved grænsen.

 

En anden læser svarer ham: jahhh kurt ligesom nordkorea mere hjernedød kommentar skal man lede længe efter

 

Pigtråd,  vagter og effektiv kontrol med hvem der kommer ind i landet kunne ellers dæmme op for at kriminelle EU-borgere kommer til Danmark for at stjæle og snyde folk.

 

I sommerhalvåret besøger mange turister Danmark, det har naturligvis stor betydning for de udenlandske kriminelle som kan variere deres rov med indbrud hos borgere bortrejst på sommerferie, eller de kan muntre sig med lommetyverier og plat på gader og stræder. Og hvis de bliver dovne, kan de slå et smut om Sverige for en lille tigger-ferie.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…