Sofia blev sex-overfaldet af en afrikansk mand – så blev hun kaldt racist

Colourbox

 Natten mellem lørdag og søndag havde den 21-årige Sofia Emilson lagt sig til at sove sammen med den 18 måneder gamle søn, som hun har sammen med sin 28-årige samlever Patrik Panzar.

 

Hun lå i parrets seng på 1. sal, mens Patrik sov på sofaen nedenunder. Han ventede nemlig på en kammerat, som skulle overnatte hos dem. Af samme grund var fordøren ulåst.

 

Patrik blunder kortvarigt. Så vågner han med en fornemmelse af, at han har hørt noget. Han går ovenpå, men ser ingenting og går ned igen.

 

Få minutter senere råber Sofia, at der er nogen i soveværelset.

 

En mand har sneget sig ind i huset og har gemt sig under parrets seng. Da Patrik er gået ned, kravler manden op til Sofia i sengen.

 

”Jeg vågnede midt om natten, fordi jeg mærkede et kærtegn på min rumpe. Jeg fik et chok, da jeg opdagede, at det ikke var min kæreste, men en fremmed mand,” siger hun til Värmlands Folkeblad.

 

Han beder hende om at tie stille ved at lægge en finger på hendes mund, men da hun skriger på hjælp, indser han, at han er afsløret. Han springer ud ad et vindue fra 1. sal.

 

”Han må have slået sig, så han burde halte,” konstaterer Patrik.

 

Offeret beskyldes for racisme

Politiet har udsendt et signalement af sexforbryderen. Heraf fremgår det, at han var afrikansk af udseende med mørkt hår, der muligvis var sat op i en knold. Han var lille, 170 cm, og 18-20 år. Han havde en fodboldtrøje på.

 

Sofia og Patrik har berettet om deres modbydelige oplevelse på de sociale medier. Det har blandt andet udløst et par kommentarer fra folk, der er forargede over, at hun har oplyst til politiet, at gerningsmanden var afrikaner …

Læs også
Afrikaner fik afvist sin asylansøgning, men han blev ikke udvist – det fik frygtelige konsekvenser for en 9-årig pige

 

Så da offeret for sexovergrebet fortæller, hvad der er sket, bliver hun beskyldt for racisme!

 

Dette er jo ikke Sverige for ingenting.

 

En midaldrende mand spørger: ”Hvor mørkhudet var han, og gør det sagen værre, at han var mørkhudet? Hvorfor skulle du ellers nævne det?”

 

Ethvert normalt tænkende menneske vil vide, hvorfor hun nævner det. For det første, fordi det er sandheden. For det andet, fordi det giver et nødvendigt bidrag til signalementet af gerningsmanden.

 

Mange vrede kvinder protesterede mod barokke indlæg.

 

Gerningsmanden er indtil videre ikke pågrebet. Han har mulighed for at skjule sig i mængden. Torsby er kun en lille by på 4.000 indbyggere, men den har modtaget hele 800 asylansøgere, der er fordelt på syv asylcentre. Det sætter sit kraftige præg på lokalsamfundet.

Læs også
Afrikansk indvandrer satte ild til bus, hvor skolebørn var lukket inde – det skete i protest mod stram udlændingepolitik

 

Politiet vil ikke sige, om man har nogen mistanke om, hvor manden kommer fra.

 

”Ikke længere den by, jeg voksede op i”

Flere kvinder fortæller på de sociale medier, at de nu udstyrer sig med baseballbats og andre våben for at forsvare sig, hvis nogen skulle bryde ind i deres hjem. Nogle vil endda gå så vidt som at gøre en aktiv indsats for at opsøge gerningsmanden.

 

Patrik skriver på Facebook: ”Det er fanme ikke længere det Torsby, jeg voksede op i. ” Sofia konstaterer, at hun aldrig har været så bange.

 

Hun opfordrer folk til at hjælpe med at få fat i sexforbryderen.

 

Man må virkelig håbe, at de finder manden. Det er jo helt ekstremt, at en afrikaner, der er blevet modtaget af hendes samfund, bare gemmer sig under hendes seng og bagefter prøver at tvinge sig til sex.

 

Læs også
TV2 kaldte terroristen for ’australier’, mens den afrikanske indvandrer, der sigtes for mord på Østerbro, bare blev kaldt ’en mand’

http://www.friatider.se/frammande-afrikan-gomde-sig-under-barnfamiljs-sang

 

http://www.vf.se/nyheter/torsby/okand-man-ofredade-familj-i-hemmet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også
Pludselig stod afrikaner i 74-årig kvindes stue – men hun fandt sig ikke i hvad som helst
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…