Hollands premierminister: Skibe med illegale migranter skal opbringes og sendes tilbage til Afrika, inden de når Italien og dermed EU

You Tube januar 2016

I Holland er landets premierminister i modsætning til de fleste af hans kollegaer i EU klar i mælet, når det gælder om at løse problemerne med den strøm af illegale migranter og flygtninge, der tager turen over Middelhavet til Italien.

 

”Europæiske skibe samler i øjeblikket migranter op og bringer dem til Italien. Det er en form for færgeservice. Det, vi skal gøre, er at samle dem op og bringe dem tilbage til Afrika,” sagde den hollandske premierminister Mark Ruttle under en konference for europæiske liberale partier i den polske hovedstad Warszawa lørdag den 3. december.

 

Under konferencen understregede den hollandske premierminister ifølge Dutch News.nl, der refererer til den hollandske avis Volkskrant, at der er tale være tale om at bringe migranter tilbage til sikre lande.

 

Vil lave aftaler med lande som Egypten og Marokko

Mark Ruttle sagde således, at han ønsker at lave aftaler med lande som Ægypten og Marokko i lighed med den aftale, som EU i øjeblikket har med Tyrkiet.

 

Specialist i migration ved universitetet i den hollandske by Leiden, Jorrit Rijpma, mener dog, at det vil blive vanskeligt at føre Mark Ruttels plan ud i livet.

 

”I det øjeblik man samler migranter fra bådene op, er man ansvarlig for dem;” påpeger han.

 

Opsang til den europæiske elite

Under konferencen kom den hollandske premierminister også ind på elitens og de ledende politikeres stadigt større afstand til befolkningerne.

 

Således understregede Mark Ruttel, at det er på høje tid, at de europæiske politikere igen begynder at lytte til befolkningerne.

 

”Alt for ofte hører man den europæiske elite sige, at folket ikke forstår noget, men det er Jer der ikke forstår,” erklærede Mark Ruttel.

 

Læs også
Video afslører menneskesmuglernes nye vej til at få illegale afrikanere ind i Europa

Mere EU er ikke svaret

I den forbindelse advarede den hollandske permierminister mod ”mere EU”.

 

”Mere EU er ikke svaret i en situation, hvor væsentlige emner såsom migration og økonomisk nedtur ikke er blevet løst,” understregede Mark Ruttel.

 

http://www.dutchnews.nl/news/archives/2016/12/dutch-prime-minister-says-migrant-boats-should-be-sent-back-to-africa/

http://www.volkskrant.nl/buitenland/rutte-sleep-bootjes-terug-naar-afrika-niet-naar-italie~a4427444/

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…