Asbjørn Riis er en af dem, der har fået en linseudskiftning på begge øjne – læs hvordan det gik

Hulken fra Mors –aka Asbjørn Riis –er netop blevet øjenopereret og har fået sine naturlige linser udskiftet. Resultatet blev så godt, at sønnen Kasper har fået en lignende operation – næste gang er det hustruens tur.

 

”Fy for pyffer”, ”lige til en hovedpine af nummer135″ og “U-BEHAGELIG!” er nogle af de vendinger, der blev allemandseje, da wrestlingfænomenet Asbjørn Riis i 90’erne indtog de danske stuer med programmet Bjørns Wrestling.

 

I en alder af 59 år er han stadig kampklar, men synet er begyndt at drille den store morsingbo. Efter længere tid med irritation over alt det, der hører med til at bruge briller, lagde landets mest kendtewrestler sig for nylig til rette på operationsbordet hos øjenklinikken EuroEyes for at få en linseudskiftning påbegge øjne.

 

–Jeg var simpelthen så træt af altid at rende rundt og lede efter mine briller, og jeg var træt af at pudse dem. Jeg havde jo et par til værkstedet, et par til at læse med, et par til at kigge ind i computerskærmen med og så videre, og så videre, fortæller Asbjørn Riis.

 

 

Familieudflugt til øjenklinikken

Dagen efter han blev opereret, havde Asbjørn Riis 100 procent syn på begge øjne, og operationen har sat sit tydelige præg på hans hverdag. På grund af sit eget gode resultat med operationen har han anbefalet en lignende operation til sønnen Kasper Riis, der vandt Danmarks Stærkeste Mand i kategorien under 105 kilo i 2014 og ligesom sin far har gjort en karriere ud af de store overarme.

 

 

–Det her er en fantastisk ting. Jeg kan se millimeterbetegnelserne på min skydelære ude i værkstedet, og jeg behøver ikke længere finde brillerne frem eller lave tunnelsyn gennem en foldet hånd for at se teksten på min mobiltelefon. Jeg følte mig virkelig i gode hænder hos kompetente mennesker med styr på tingene.  Nu har min søn Kasper lige fået lavet en lignende operation, og jeg har også fået overtalt min hustru, Eli, forklarer Asbjørn Riis.

 

En ”behagelig”procedure

Siden de tidlige 90’ere har Asbjørn deltaget i mere end 100 tv-programmer og -serier samt blockbusteren Den 13. Kriger, og i dag driver han Bjørns Wrestling og Træningscenter på Mors.

 

Læs også
Verdensberømte Jordan B. Peterson: En sand intellektuel giver 12 leveregler, som modvægt til kaos

–Inden for wrestling har vi et udtryk:  Alt, der ryger op, kommer også ned igen.  U-BEHAGELIG!  Men den her operation var alt andet end det – det var faktisk helt behageligt. Flere i min familie har gjort det samme, og jeg anbefaler det også til alle, der kommer i mit træningscenter, siger Asbjørn Riis og leverer en gammel kending:

 

–Og husk: Hold dig i form, spis sundt og tro på dig selv –YEAAHH!

 

EuroEyes består af 23 klinikker i Danmark, Kina og Tyskland, som korrigerer synsfejl med linseudskiftning samt nyeste laserteknologi. Klinikkerne har behandlet over 300.000 patienter for alle grader af nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og grå stær. Desuden opereres stadig flere for alderssyn for at undgå brug af læsebriller. www.euroeyes.dk

 

PRESSEMEDDELELSE

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…