Friheden fejres i fællesskab i Kolding

Det er en stor glæde for Dansk Folkeparti, at det arrangement den 4. maj, som vi tog initiativ til sidste år, for at markerer 70 året for Danmarks befrielse i Kolding, nu videreføres som et kommunalt arrangement hvert år.

 

Hvor det sidste år var Dansk Folkeparti, Venstre og Konservative der alene stor for arrangementet, er det nu fælles og byrådets partier skiftes til at udpege talere.

 

Jeg synes det fungerede fint i år og viste at samarbejdsparterne Kolding Kommune, Skt. Nicolai Kirke, Hjemmeværnet og Danmarks-Samfundet sagtens kan løfte opgaven. Det blev igen i år et værdigt og smukt arrangement. Gode taler af Kristian Thulesen Dahl, Pia Olsen Dyhr og Poul Dedenroth-Schou, smukke fællessange med Mungo Park koret der sang for og faneborg med forskellig repræsentation.

 

Selvfølgelig skal vores frihed fejres i Kolding.

 

Den 5. juni fejres Grundlovsdag og vores demokrati så på Skamlingsbanken. Det er igen et flot kulturarrangement som Venstre, Konservative og Dansk Folkeparti i fælleskab stabler på benene. Det er talerne, de dejlige sange og det hyggelig samvær tilhører kommer for at nyde.

 

I år er de landspolitiske talere Morten Messerschmidt, Søren Pape Poulsen og Eva Kjer Hansen og fra lokal side er det borgmester Jørn Pedersen, viceborgmester Søren Rasmussen og formanden for Teknikudvalget Knud Erik Langhoff.

 

Dansk Folkeparti har også taget initiativ til at der laves et tværpolitisk arrangement næste år i gågaden. For at sætte fokus på det samarbejdende folkestyre. Dansk Folkeparti vil fortsat bevare og udvikle de gamle traditioner og være med til at skabe nye.

 

Gunner Nielsen, Formand for Dansk Folkeparti Kolding

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…