Video: Folk gav penge og mad til den stakkels tigger, der sad på gaden med sin hund – men så var der nogen, der så den bil, han kørte af sted i bagefter …

Google street view

En hjemløs tigger har i årevis siddet på gaden i den engelske by Newquay i Cornwall. Mange har haft medfølelse med den stakkels mand, der om vinteren har siddet godt pakket ind sammen med sin hund. De har givet ham penge og mad.

 

Men så var der nogen, der fik øje på ham, da han havde pakket sine ting sammen og gik rundt om hjørnet. Her blev tingene nemlig pakket ned i en superdyr, flunkende ny Audi TT!

 

Det viste sig også, at han slet ikke var hjemløs, han havde en bolig.

 

En gave fra bedstemor

Så brød helvede løs på Facebook. Mange var stærkt forargede, mens nogle forsvarede manden. Ifølge politiet har han ligefrem modtaget dødstrusler. Folk har følt sig godt og grundigt taget ved næsen.

 

Han påstår nu, at den lækre bil var en gave fra hans bedstemor. Det står så temmelig uklart, hvorfor han var nødt til at tigge, når han har en så velhavende bedstemor.

 

Den ’hjemløse’ tigger hævder også, at bilen i mellemtiden er blevet stjålet. Han siger samtidig, at han frygter for sit liv på grund af truslerne.

 

Men medfølelsen fra de forbipasserende borgere i Newquay er nok ikke, hvad den har været.

 

Se tiggeren med hunden Hazel her:

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3472865/Fury-beggar-regularly-hits-streets-imploring-people-food-money-seen-getting-50-000-Audi-TT-end-shift.html

 

Og se hans dyre sportvogn her:

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…