En mindre skærmydsel blev til et drabeligt opgør mellem familier og ’klaner’, da indvandrere afgjorde en uenighed om penge med masser af vold

Nordjyllands Politi måtte i går anholdt 18 personer ”af anden etnisk oprindelse” efter et gigantisk slagsmål i Nørresundby. Tre af dem blev sluppet løs igen, da de først var ankommet, efter at slagsmålet havde fundet sted. Resten er sigtet, og tre af dem er i grundlovsforhør i dag.

 

Fem af de 15 anholdte måtte på skadestuen for at blive behandlet for skader. To var blevet stukket med kniv, to havde skader efter slag og en havde mindre skrammer. To personer er stadig indlagt.

 

Det gik altså meget voldsomt til. Nordjyllands Politi vurderer, at slagsmålet udspringer af en uenighed om penge, der skulle betales, mellem en 56-årig og en 46-årig mand.

 

De følte åbenbart ingen trang til at gå rettens vej eller forhandle sagen. Måske har de omstridte penge heller ikke være noget, der var ’egnet’ til at gå til myndighederne med.

 

Kulturforskelle

Den 56-årige mand befandt sig på et værksted sammen med sine to sønner og flere bekendte. Den 46-årige ankom tilfældigvis til stedet og stødte ind i den 56-årige.

 

Så gik det ellers løs. Eller som det formuleres i politirapporten:

 

”Uenigheden om betalingsspørgsmålet blussede da op, og den 46-årige blev forulempet, og han tilkaldte derfor sine 2 sønner og nogle af deres bekendte. Kort tid efter opstod et større slagsmål, hvorunder de 5 personer kom til skade.”

 

Dette er tilsyneladende endnu et eksempel på kulturforskelle. De involverede i denne sag havde deres egen måde at løse en konflikt på. I direkte kamp med knive og bare næver.

 

Det foregik ikke bare mellem de to direkte involverede personer, men også mellem deres familier og bredere bekendtskabskreds – eller ’klan’ om man vil.

 

Jo mere indvandring, jo mere af den slags kan vi regne med at få i det danske samfund.

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…