De er efterlyst internationalt: Her er Danmarks tre “most wanted” kriminelle. Læs her om deres forbrydelser

Politiet

Den ene er sigtet for drab under et skænderi om en cigaret. Den anden for knivdrab under et narkoopgør og den tredje i forbindelse med skuddrab under et bandeopgør.

 

Somalisk drikkegilde endte med drab

Under et drikkegilde i Brønshøj-ghettoen Tingbjerg den 1. september 2009, hvor fire somaliske mænd deltog, gik det helt galt.

 

 

Ved fire tiden om morgenen kom to af somalierne op at skændes om cigaret. Skænderiet udartede sig en sådan grad, at den ene af somalierne gik ud i køkkenet og hentede en brødkniv, som han stak den anden ihjel med.

 

 

Den sigtede drabsmand er den nu 31-årige Mohammed Ahmed Hassan, som ifølge politiet siden foråret 2009 havde færdedes i somaliske misbrugsmiljø i København.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

 

 

 

Han stak af umiddelbart efter drabet og er nu efterlyst på Europols “Most wanted” hjemmeside som efterlyst af dansk politi.

 

 

Blev stukket i halsen under narkoopgør og forblødte på åben gade

På Europols “Most wanted” hjemmeside optræder også den 26-årige Amin Qatra, som er afghansk statsborger og efterlyst af dansk politi.

 

 

 

Læs også
 Det er politiets fornemste opgave at beskytte truede personer – ikke at lukke munden på dem

 

 

 

 

 

 

Foto:Politiet

 

Politiet sigter ham for drab på den 31-årige Mohammed Sendi, som var medlem af Vollsmosebanden Black Army.

 

 

Drabet fandt sted den 1. juni i år om aftenen på Vestergade i Vejle, hvor den nu drabssigtede Amin Qatre stak Mohammed Sendi i halsen med en kniv. Ofret faldt sammen og lå på fortovet og forbødte og døde forblødte og døde, inden en ambulance nåede frem.

Læs også
Dansk Folkeparti ikke velkomne i området – partimedlemmer truet med tæsk og køller, da de ville hænge valgplakater op

 

 

Ifølge Sydøstjyllands Politi havde Amin Qatre og hans to yngre brødre en narkogæld hos Black Army, som havde sendt Mohammed Sendi til Vejle for at inddrive gælden.

 

 

Det kostede ham livet. Udover Amin Qatra er også hans to yngre brødre sigtet for medvirken til drabet.

 

 

Efterlyst for skuddrab i forbindelse med bandeopgør på Frederiksberg

På Interpols “Most wanted” hjemmeside optræder 21-årige Kazmi Hamza, hvor han  betegnes som dansk statsborger og efterlyst af dansk politi i forbindelse med et skuddrab på Peter Bangsvej, Frederiksberg.

 

Læs også
Indvandrer slog, sparkede og truede 15-årig pige – så forsøgte han at lyve sig fra det i retten

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto Politiet

 

Der er tale om en skudepisode i forbindelse med et bandeopgør den 16. juni i år, hvor den 23-årige Omed Mawlod, som var involveret i opgøret, mistede livet i forbindelse med et wild west agtigt sammenstød mellem banderne Grenium og Black Jackets

 

Læs også
Video: To arabere stak mand ned på togstation, fordi han var kristen – så hånede de ham og hans religion

 

Der blev under sammenstødet skudt fra tre stjålne bilver, og hvor Omed Mawlod var chauffør i den ene af dem. Han blev ramt i hovedet.

 

 

Begge bander stammer fra Tyskland

Grenium er en af Tysklands største rockerbander med et bredt kriminelt spektrum, der blandt andet omfatter vold, narko, prostitution og menneskehandel. Banden etablerede sig i Danmark i februar sidste år med klubhus i Haslev.

 

 

Black Jackets kommer ligeledes fra Tyskland og blev i februar i år fusioneret med indvandrebanden Brothas fra Mjølnerparken og har klubhus i Værkstdsgården i Albertslund.

 

 

Deres speciale er vold, narko og pengeafpresning af forretningsdrivende, de såkaldte “beskyttelsespenge”.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…