Det bliver hævdet, at kun ganske få muslimer er radikale – men nu bliver det afsløret, at sandheden er en ganske anden

Foto: Steen Raaschou

Bystyret i Wien har fået foretaget en undersøgelse, der blandt andet belyser unge muslimers holdninger. Resultatet er skræmmende.

 

Mange unge muslimer har rabiate holdninger, der støder sammen med de mest grundlæggende værdier i det østrigske samfund.

 

27 procent af de adspurgte unge muslimer mener således, at islam står over lovgivningen i Østrig. Hvis der er modstrid mellem de to ting, skal man altså følge islam.

 

Ligeledes 27 procent af de unge muslimer sympatiserer med jihad (hellig krig). De ser Østrig og resten af Vesten som en fjende, der skal bekæmpes med våben i hånd.

 

Her ligger uhyggeligt store rekrutteringsmuligheder for terrorister.

 

De unge er mere fjendtlige end de ældre

Denne undersøgelse bekræfter den tendens, som også er meget tydelig i Danmark: Mange muslimer står langt fra vestlige værdier. Og problemet er større i de yngre generationer end i de ældre.

 

De politikere, der har ansvaret for den voldsomme muslimske tilstrømning til de europæiske lande, har ellers fået bildt deres befolkninger ind, at muslimerne med tiden ville blive mere og mere som os.

 

Det forholder sig stik modsat: Flere og flere unge muslimer vender vores samfund ryggen. Det betyder i den hjemlige sammenhæng, at de ikke ønsker at være danske, som Den Korte Avis har påpeget.

 

http://www.krone.at/wien/wien-jeder-3-muslim-stellt-religion-ueber-gesetze-alarmierend-story-534610

 

https://denkorteavis.dk/2016/mange-unge-muslimer-afviser-totalt-at-vaere-danske-siger-indvandrer-det-er-rigtigt-og-det-ma-der-drages-en-klar-konsekvens-af/

Læs også
Kvinde blev taget på bagdelen af afghansk mand – så gav hun ham en afstraffelse, han aldrig glemmer

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…