Video: En forrygende betjent laver en meget alternativ form for patruljekørsel

Den får ikke for lidt, mens politibetjent Jeff Davis fra Delaware i USA kører i sin patruljevogn.

 

Han mimer til Taylor Swifts hit ”Shake it Off”, som drøner ud af bilens højtalere. Hans ”show” er blevet optaget af bilens kamera.

 

Davis har et forrygende repertoire. Han bevæger læberne, så det passer til sangen, han kaster med hovedet, han ruller med skuldrene, han slår ud med hænderne, han peger med fingrene, han lukker øjnene, han krøller munden.

 

Hvis der er folk i Dover, hvor han er ansat, der har set ham undervejs, har de da virkelig fået noget at snakke om. Det virker dog, som om han lige holder en kort pause, da en bil passerer ham. Men så får den fuld skrue igen.

 

En meget alternativ form for patruljekørsel. Jeff Davis er blevet kult på den – en halv million mennesker har set ham på YouTube.

 

Kollegerne lagde den ud på Facebook med en munter tekst

Nu er den 48-årige far til fire ikke lige den type, man normalt ville forbinde med en bragende popsang fra et ungdomsidol som Taylor Swift. Han har jo virkelig fået den sang ind under huden. Men det har sin forklaring: Han kan den, fordi hans 10-årige datter har spillet den et utal af gange.

 

Jeff Davis, der har været hele 19 år i Dover Politi, er dog ikke fremmed over for at optræde. Politiets talsmand, Mark Hoffman, siger, at han er ”klassens klovn”, der elsker at lave sjov. Den video har lige været noget for ham.

 

Afdelingen lavede et muntert opslag påFacebook:

 

”Da vi så nogle optagelser fra bilens kamera igennem, mødte vi pludselig et interessant syn for at sige det mildt. Vi besluttede, at vi ville dele noget af det med jer. Vi håber, I vil nyde det … og, Taylor Swift, hvis du ser det … vi beklager meget.”

 

Det kan jo tænkes, at Jeff Davis fremover vil undlade at bruge udrykningssirenen. Han skruer bare op for Taylor Swift i stedet …

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…