Kendt skuespillerinde er dybt chokeret efter oplevelse med, hvad hun kalder ”en sharia taxachauffør”

Skuespillerinden Frances Barber havde deltaget i en fest med uddeling af teaterpriser. Ud på de små timer bestilte hun en taxa i det særlige system, der hedder Uber.

 

Frances Barber har i øjeblikket en rolle i en TV-serie på BBC. Hun er et velkendt ansigt på teater og TV.

 

Taxaturen blev en oplevelse ud over det sædvanlige – og ikke for det gode.

 

Hun kom med en uskyldig bemærkning om, at det var en kold aften. Så svarede chaufføren, at hun bare kunne lade være med at være så ”frastødende klædt”.

 

Han hentydede til hendes festlige påklædning, som var elegant, men på ingen måde udfordrende efter normal målestok. Men det var åbenbart for meget for den muslimske chauffør.

 

Han belærte hende også om, at kvinder slet ikke burde være ude om natten.

 

Skrev på Twitter om oplevelsen

Frances Barber var måbende og rystet. Bagefter skrev hun på Twitter: ”Jeg har lige kørt med en sharia Uber-chauffør, for første gang i London. Chokeret. Er indberettet.”

 

Senere vendte hun tilbage på Twitter. Hun forklarede, at hun netop havde været til prisfesten og tog en Uber-taxa … ”chaufføren siger, at en kvinde ikke skal være alene ude om natten & og at jeg er frastødende klædt. DETTE ER LONDON.”

 

På Twitter bliver hun spurgt, hvordan hun reagerede. Hun svarer, at hun blev så vred, at hun ”steg ud af taxaen, knaldede døren i & råbte”.

 

Frances Barber har modtaget en undskyldning fra Uber-selskabet, som forsikrer, at de vil følge op på sagen. Men selskabet har ikke fortalt, hvad det nærmere agter at gøre.

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

Men det er nok tvivlsomt, om hun benytter Uber, næste gang hun skal have en taxa. Hun har tydeligvis ikke lyst til flere sharia-chauffører.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…