TV2 taler om ’højreradikale’, men de kalder aldrig Johanne Schmidt-Nielsen for ’venstreradikal’ – hun er jo bare …

Nyhederne på TV2 havde lørdag kl. 19 et indslag om asylsituationen i Tyskland. I den forbindelse nævnte man partiet Alternative für Deutschland (AfD), der går markant frem i meningsmålingerne. Studieværten omtalte dette parti som ”højreradikalt”.

 

Vi skal ikke gøre os til eksperter i AfD. Vi vil ikke udelukke, at der kan være højreradikale elementer, som forsøger at hægte sig på partiet.

 

Men deres program og politiske argumentation kan vel på ingen måde kaldes højreradikalt. Højreradikalt er jo noget med meget rabiate synspunkter og et anløbent forhold til demokratiet. Sådan noget med skrårem og voldsmænd.

 

I indslaget interviewede man en af partiets tilhængere, som deltog i en demonstration. Han sagde sådan set ikke andet, end hvad der er almindelige synspunkter i Danmark om en stram asylpolitik.

 

Det lød ikke særlig højreradikalt. Men i de politisk korrekte medier i Tyskland forsøger man hele tiden at forbinde partiet med meget højreekstreme synspunkter for at skræmme vælgerne væk.

 

Det bragte TV2 så videre, hvorved man reelt fik stemplet en stor del af den danske befolkning som ’højreradikale’?

 

Enhedslisten

Som et minimum burde TV2 være mere konsekvent. Hvis man vil bruge ordet ’højreradikal’ om alt, der måtte ligge lidt til højre for midten, bør man selvfølgelig bruge ordet ’venstreradikal’ på samme måde.

 

Man bør naturligvis så kalde Enhedslisten på den yderste venstrefløj for ’venstreradikale’. Enhedslisten har jo sågar i sin tid i Folketinget vist en mildt sagt tvetydig holdning til et voldeligt overfald på daværende statsminister Anders Fogh Rasmussen.

 

En af partiets nuværende profiler i folketingsgruppen (Pelle Dragsdahl) har en fortid som fremtrædende medlem af det venstrerabiate miljø.

 

Men man har aldrig hørt TV2 omtale Enhedslisten som ’venstreradikale’. Og det kommer man sikkert heller ikke til. Tværtimod synes TV2 i stigende grad at rulle den røde løber ud for partiet og give dets synspunkter meget stor og ukritisk plads.

Læs også
Hvornår går borgerlige politikere i flæsket på de politiserende røde journalister?

 

Især er der hos TV2 en regulær dyrkelse af Enhedslistens frontfigur Johanne Schmidt-Nielsen.

 

Vores Johanne som en bedre rockstjerne

Det fik man en meget tydelig illustration af i det nyhedsprogram, hvor AfD i Tyskland blev omtalt som ”højreradikale”.

 

I slutningen af programmet bragte man et lille indslag fra Danish Music Awards årlige show, hvor der uddeles musikpriser. Hele atmosfæren i indslaget var feststemt og entusiastisk.

 

Studieværten sagde som optakt, at her var de ”unge, rige og smukke” ved at ankomme, og så blændede man op for – Johanne Schmidt-Nielsen! Lige midt i billedet! Selv ved Danish Music Awards blev hun dyrket som en bedre rockstjerne.

 

Nej, nej, på TV2 kunne man ikke drømme om at kalde Johanne Schmidt-Nielsen for ’venstreradikal’. Hun er jo bare … vores Johanne.

 

Læs også
Mette Frederiksen taler om stram udlændingepolitik – men Morten Østergaard og Pernille Skipper vil have mere islam

Hun har de samme synspunkter og går til de samme fester som TV2’s journalister. Så kan hun da umuligt være yderligtgående.

 

Det er noget ganske andet med de der ”højreradikale” i Tyskland.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…