Sensationelt TV-indslag viser, at den politiske korrekthed slår revner i Sverige

Skærmdump fra SVT

Et billedet af formanden for det indvandringskritiske parti Sverigedemokraterne, Jimmie Åkesson, i svensk TV er usædvanligt. Men en Jimmie Åkesson, som ser glad og sympatisk ud, er nærmest en sensation. Men det var ikke desto mindre det billede man mandag morgen så i svensk TV.

 

Et parti, der har været forfulgt i årevis

Det indvandringskritiske parti Sverigedemokraterne (SD) er i årevis blevet forfulgt af den politiske korrekte elite, som fuldstændig har domineret den offentlige mening. SD skulle ned med nakken, fordi de talte om problemer med ikke-vestlig indvandring, som eliten helt afviste.

 

Partimøder hos Sverigedemokraterne har gang på gang været udsat for grov vold. Partimedlemmer er blevet forfulgt, og nogle er blevet fyret fra deres arbejde af politiske grunde. Postbude har nægtet at postomdele deres materiale.

 

De svenske medier har i årevis prøvet at tie partiet ihjel. Hvis det overhovedet har fået omtale, har den handlet om, at partiet var fremmedfjendsk, racistisk og det, der er værre.

 

Men alt imens eliten kæmpede for at holde låg på, så voksede og voksede problemerne med den enorme indvandring til Sverige.

 

Disse problemer er nu ved at få et dramatisk og samfundsødelæggende omfang. Det har i den senere tid fået kritikken til at presse sig frem fra den ellers hermetisk aflukkede elite. Den politiske korrekthed slår revner.

 

Og mandag morgen kom så noget, der nærmest var en sensation. Svensk TV bragt et indslag, som gav en saglige analyse af Sverigedemokraterne.

 

Anledningen var, at partiets leder Jimmie Åkersson netop er vendt tilbage efter flere måneders sygeorlov.

 

En fremgang uden sidestykke

Indslaget handlede om, at SD’s fremgang er uden sidestykke i svensk politik, og hvorfor det er sådan.

 

Læs også
Hvidvasker Sverige sin antisemitisme? – en beretning om, hvor galt det står til i Malmø

Den politiske ekspert Marcus Oscarsson viste det med en planche:

 

 

Partiet havde i 2002 tilslutning fra 2,2 procent af vælgerne. I 2010 kom de i Rigsdagen med 5,7 procent. Det rystede mange, men de trøstede sig med, at partiet næppe kunne gå yderligere frem.

 

”Men partiets tilslutning er fortsat med at vokse og vokse og vokse,” siger Marcus Oscarsson. Han peger på den stærkt stigende tilslutning, som i april nåede 15,8 procent – den har tilmed i flere målinger været endnu højere.

 

Holdningen til indvandringen er afgørende

Og det er ikke kun på grund af Jimmie Åkessons person. Det handler om partiets politik, siger Oscarsson, og så taler han ellers rent ud af posen.

 

”Der er en kobling mellem de mange flygtninge, der er kommet til Sverige, og SD’s fremgang”, siger han.

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

 

”Sverige tager flere flygtninge end andre europæiske lande, og ser man på antallet i forhold til antal indbyggere, så er det meget, meget højt”.

 

Problemet med romaer, som tigger

Og så er der de mange tiggere, siger Oscarsson.

 

Der er en stærk tilstrømning af især romaer fra Rumænien til de fleste vesteuropæiske lande. Men strømmen til Sverige netop nu er enorm. Og det giver store problemer med de mange tiggere i gaderne. De er ofte aggressive, slås indbyrdes, generer butikkerne, de overnatter i det fri, larmer og sviner. Det har Den Korte Avis skrevet om .

 

Sverigedemokraterne gik til valg på, at tiggeriet skulle forbydes. Det ville de andre partier ikke høre tale om. Men nu er det store borgerlige parti, Moderaterne, netop kommet med samme forslag. Og Socialdemokraterne siger, at de vil se på det.

 

”Vælgerne er jo ikke dumme. De mærker det her”, siger Oscarsson.

 

Læs også
Sverige asyl-amok: Har alene i år uddelt langt over tredive tusinde statsborgerskaber og modtaget et hav af asylansøgere

”Alle taler om problemerne med tiggeriet. Det er utåleligt.”

 

Folk kan ikke forstå, at Sverige betaler en masse penge til Rumænien gennem EU, for at de skal gøre noget ved fattigdommen i deres land. Men romaerne får ingen uddannelse og ingen hjælp. Så kommer de til Sverige og skal have hjælp her.

 

Sverige er en af de største bidrager til EU og Rumænien en af de største modtagere samtidig med, at vi får deres problemer. Det vil folk have, at politikerne gør noget ved, slutter Marcus Oscarsson det opsigtsvækkende indslag.

 

Se indslaget her:

 

http://avpixlat.info/2015/05/09/sds-framgangar-saknar-motstycke-i-svensk-politik/

Øget støtte i svensk LO

Medlemmer af Sverigedemokraterne har også oplevet at blive smidt ud af deres fagforening. Men nu viser der sig stærk støtte til partiet blandt LO-medlemmer.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…