Svensk socialdemokrat: “Landet er på vej mod undtagelsestilstand”

Arkivfoto: Wikipedia / You Tube

Der ankommer nu 2000 (!) asylansøgere om dagen. Man regner nu ifølge Aftonbladet 9.10 med 120.000 til 150.000 asylansøgere flere inden året er gået. Og tallet bliver hele tiden opskrevet. Det er helt ufattelige tilstande.

 

Derfor er der en skrigende mangel på pladser til de mange, som bare strømmer ind i landet.

 

Det er så alvorligt, at militæret bliver nu inddraget og en undtagelsestilstand er på vej ad bagdøren.

 

Det skriver Johan Westerholm på sin blog på baggrund af et referat og en mail, han er kommet i besiddelse af. Johan Westerholm er en højtprofilleret og kendt socialdemokrat. Han har i lang tid advaret mod Sveriges udlændingepolitik.

 

Militærets kriseberedskab skal nu overtage en række funktioner fra Migrationsvärket.

 

“Denne omlægning vidner om, at Sverige og de svenske myndigheder er på sammenbruddets rand”, skriver Johan Westerholm. Han fortsætter:

 

“Alt tyder på, at regeringen indfører undtagelsestilstand af bagdøren. En undtagelsestilstand som vil gælde for mindst ét, sandsynligvist to år frem”.

 

 

http://ledarsidorna.se/2015/10/sverige-mobiliserar/

 

Den svenske statsminister Stefan Löfven og den svenske udlændingestyrelse (Migrationsvärket) holdt i dag pressemøde om den dramatiske situation.

 

“Vi er i den værste internationale flygtningekrise siden Anden Verdenskrig. De sidste syv dage er der kommer 8.899 mennesker”, sagde Stefan Löfven på pressemødet.

Læs også
Hvidvasker Sverige sin antisemitisme? – en beretning om, hvor galt det står til i Malmø

 

Derfor tager regeringen nu egentlige teltlejrer i brug.

 

Der vil blive oprettes lejre, hvor asylansøgerne bor i telte. Der er allerede 185 store telte, der kan bruges, selv om det er vinter. Og det kan være nødvendigt at købe flere.

 

Miljøministeren er gået i gang med at planlægge en teltby med plads til 10.000, som skal ligge ved den lille skånske by Rinkaby med 800 indbyggere.

 

http://avpixlat.info/2015/10/01/riksdagens-fragestund-taltlager-for-10-000-asylsokande/

 

“Vi bliver nødt til at sænke standarden. Nu handler det kun om at skaffe folk tag over hovedet”, sagde Löfven.

 

Men der skal først vedtages en planlov for de kommuner, hvor teltlejrene skal ligge. Det er kun sket en enkelt gang før i 9090-erne under Balkankrisen.

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

 

Men teltlejre gør det ikke. ALT skal inddrages. Fra gymnastiksale til offentlige bygninger, lejerskoler, feriekolonier og campingpladser.

 

Standarden sænkes

Sverige modtager desuden et meget stort antal uledsagede flygtninge børn (som vel at mærke som regel er store teenagere).

 

De bor hovedsageligt i Malmø og Trelleborg, som er ved at segne under byrden.

 

Men der er også en del børn blandt asylansøgerne som skal have særlig hjælp, solegang og andet, som kommunerne har meget svært ved at finde ressourcer til.

 

“Det er en meget alvorlig situation

“Det er en meget alvorlig situation, som regeringen følger time for time”, sage Stefan Löfven.

 

Om nogle uger offentliggør Migrationsværket sin ny prognose, som Aftonbladet forventer vil lyde på 120.000 til 150.000 resten af året. Desuden vil der være et tal for hvor mange ekstra milliarder den øgede tilstrømning vil koste de svenske skatteydere.

Læs også
Sverige asyl-amok: Har alene i år uddelt langt over tredive tusinde statsborgerskaber og modtaget et hav af asylansøgere

 

De fleste kommer fra Syrien og Eritrea og kan ikke afvises og sendes tilbage. Dem, der kommer fra Tyrkiet, kan heller ikke sendes tilbage, da Sverige i modsætning til de fleste andre lande ikke betragter Tyrkiet som et sikkert land. Tyrkiet er ellers som bekendt medlem af NATO.

 

Löfven omtalte ikke militæret og talte ikke om undtagelsestilstand.

 

Og Aftonbladet citerer heller ikke Johan Westerholm.

 

Men han er sædvanligvis meget velunderrettet og som regel har det vist sig, at det, han skrev, var rigtigt.

 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/article21552399.ab

 

http://snaphanen.dk/2015/10/09/attentatet-2/#more-184317

Læs også
Efter drab og eksplosioner: Kriminaliteten fra Malmø er ved at brede sig til Danmark, lyder det fra svensk politichef

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…