Rystende udtalelse fra EU´s udenrigsminister om islam og Europas fremtid

Federica Mogherini, EU’s minister for eksterne anliggender, har fremført nogle chokerende udtalelser. I sin fremtidsvision for Europa slår hun fast, at hun ønsker politisk islam som en del af Europas fremtid. Det gør hun vel vidende, at islam ikke tolererer andre politiske og religiøse systemer (!). Her er uddrag af det, hun har sagt:

 

“Islam hører hjemme i Europa. Det har en plads i Europas  historie, i vores kultur, i vores mad – og mest vigtigt i vores nutid og fremtid”. (” … Islam belongs in Europe. It holds a place in Europe’s history, in our culture, in our food and – what matters most – in Europe’s present and future.” )

 

Samtidig slår hun fast, at flere muslimer I Europa ikke betyder en trussel for kontinentets fremtid. Alle de mange i de europæiske befolkninger, der har den frygt, tager fejl. De ved ikke, hvad europæisk identitet er, lyder det fra denne officielle EU-repræsentant.

 

Taler hun virkelig på EU’s vegne?

Jeg tror, mange danskere og andre europæere er lige så rystet, som jeg er. Taler hun virkelig på EU’s vegne her? Jeg har ikke set eller hørt nogle fremtrædende toppolitikere gå i rette med hendes udtalelser. Så forstår man pludselig bedre de åbne ydre grænser i EU (!).

 

Samtidig græmmes jeg ved tanken om, at et ja til folkeafstemningen d. 3. december om at afskaffe vort retsforbehold betyder, at et folketingsflertal herefter kan overlade bl.a. asyl- og udlændingepolitikken til EU. Ganske vist har vi statsministerens garanti for, at det aldrig vil ske, men det løfte er et evt. nyt flertal i Folketinget jo ikke bundet af.

 

Og hvem husker ikke daværende statsminister Poul Schlüters forsikring om, at ”unionen er stendød” – for slet ikke at tale om de mange forsikringer tilbage i 1972, da vi havde stemt os ind i EF med politikernes garantier for, at der udelukkende var tale om et handelsmæssigt fællesskab med skabelsen af et frihandelsområde til glæde og gavn for alle medlemslandenes økonomi.

 

Et nej til euroen – som jo var endnu et skridt på vejen til realiseringen af Europas Forenede Stater – ville ifølge tilhængerne betyde alverdens ulykker i form af eksempelvis et tårnhøjt dansk renteniveau. Tiden har efterfølgende vist, at det var tomme trusler.

 

Faktum er, at efter Poul Schlüters afsigelse af den ufolkelige politiske unions dødsdom, er udviklingen bare accelereret i retning af et EU, der har tiltaget sig mere og mere magt på snart sagt alle områder på nationalstaternes bekostning.

 

Lyt ikke til skræmmekampagner

Jeg stemte ja til EF og har stemt ja til alt – herunder euroen – vedrørende EU siden da. Historien om euroen lærte mig imidlertid, at man ikke altid skal lytte til skræmmekampagner. Så denne gang nægter jeg at lade mig skræmme af de politikere, jeg ellers stemmer på til valgene, når de truer med, at vi bliver udelukket fra Europol i tilfælde af et nej til at afgive yderligere af den nationale suverænitet, der i forvejen er begrænset betragteligt.

 

Læs også
Forbyd muslimske bønnekald ved lov

Det vil da også være et underligt europæisk fællesskab, hvis det på den måde vil medvirke til at skabe et eldorado for pædofili og anden grænseoverskridende kriminalitet i et medlemsland.

 

Jeg er overbevist borgerlig-liberal vælger, men begrundet i min kærlighed til Danmark og min uvilje mod kræfter, der kan lade sig repræsentere af en person som Federica Mogherini, byder min samvittighed mig at stemme nej d. 3. december.

 

Jeg håber og tror, at en ansvarlig og rodfæstet befolkning igen kan sætte den etablerede politiske elite på plads. Indtil videre har det politiske establishment ikke vist den fornødne respekt for, hvad der rører sig blandt almindelige borgere.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…