Islamisk Stat truer Europa med kemisk og biologisk krig

Nu hører vi om en ny trussel fra ISIS – eller Islamisk Stat. Kemisk og biologisk krigsførelse. Pest og kolera. Forgiftet vand og terror.

 

Det fremgår af en rapport fra EU:

 

http://www.europarl.europa.eu/RegData/etudes/BRIE/2015/572806/EPRS_BRI(2015)572806_EN.pdf

 

Læs mere her:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3347671/ISIS-army-scientists-set-wage-chemical-biological-war-West-Experts-warn-weapons-mass-destruction-carried-undetected-Europe-Union.html

Den slags krig blev allerede brugt i 1500-1200 før Kristus.

 

Det ved historikerne fra skrifttavler, som blev lavet af krigs-stammen Hittitterner. Den stamme boede på det tidspunkt i det nuværende Tyrkiet. Her blev opskriften på de første biologiske ”våben” nedskrevet på tavler. For at få succes i krig sendte de pestramte kvinder ind i fjendens lejr – som flygtninge. På den måde kunne man sprede smitten. Dette var en usædvanlig kynisk krigsstrategi – men den virkede.

 

Senere brugte mongolerne næsten den samme metode. Under belejringen af den genovesiske koloni i Kaffa, brugte de pest-inficerede lig som deres biologiske våben. Mongolske soldater slyngede de døde ind over bymuren ved hjælp af katapulter. På den måde spredte de smitten og besejrede den genovesiske by uden stor modstand. Historiske kilde siger, at Djengis Khan med den kyniske krigshandling var årsag til, at Den Sorte Død nåede til Europa. Det skete i årene 1346-47, og op mod 40-50% af den europæiske befolkning blev udryddet af pesten.

 

Nu strømmer der tusindvis af flygtninge fra Afrika, Afghanistan og Syrien til Europa. Hvem søger for, at de ikke bringer smitte med til de lande, som skal redde dem? Ebola, tuberkulose, pest, kolera, aids og meget andet. Er der karantænezoner til dem?

 

Vi ved ikke, hvad flygtningene hedder, hvor de kommer fra, hvilke sygdomme de bærer med sig. Vi ved alt for lidt om dem. Men vi må ikke glemme de barske lektioner fra fortidens europæiske historie, som kostede alt for mange livet.

 

Jeg talte med min far, som nu bor i Moskva. Han havde fødselsdag i går. Han blev født i 1928 og er nu blevet 87 år. Han er gammel og klog. Han fortalte mig, at Putin regeringens største udgift går til gennemgribende helbredsundersøgelser af ALLE de flygtninge, som er kommet – og stadigvæk kommer- til Rusland fra Donetsk og Luhansk.

 

Læs også
Han blev ansat som sikkerhedsvagt i supermarked – så sprang han ud som frådende islamist

En million mennesker blev undersøgt i flygtningelejrene på grænsen til Ukraine, før de fik tilladelse til at bosætte sig (kun for 1 år af gangen) forskellige steder i Rusland. Vi kan kritisere Putin for mange ting, men denne handling viser, at vi nogle gange kan lære noget fornuftigt – uanset om vi kan lide ham eller ej.

 

Biologisk og kemisk krig er en realitet. Islamisk Stat er en real trussel mod hele den europæiske befolkning – og vores demokrati og livsstil. Kan vi lære noget af fortiden? Europas historie er ikke kun for akademikere og filmproducenter. Det er vigtigt, at vi handler. Og det haster!

 

www.belbooks.dk

www.belbooks-ru.com

www.belbookstoday.com

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…