Hvordan kan nogen være chokeret over det, der er sket i Paris?

En af de mest overraskende aspekter af terrorangrebene i Paris fredag ​​aften er, hvor “dybt chokeret” medlemmer af den europæiske politiske etablissement syntes at være.

 

Merkel, David Cameron og paven har alle udtrykt deres medfølelse – og “dybe chok” – på velkoordinerede terrorangreb seks forskellige steder over hele Paris, som i skrivende stund har krævet mindst 128 menneskeliv og flere end 200 sårede.

 

Allahu Akbar

Frankrigs præsident François Hollande bekræftede, at Islamisk Stat terrorister har begået angrebene, udført med selvmordsbomber, håndgranater og geværer. Ifølge vidner blev terroristerne hørt råbe, “Allahu Akbar” [‘Allah er den største “] og” dette er for Syrien “, mens de skød ind i publikum på Bataclan Teater, hvor en rockkoncert var i gang.

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

 

Skriften på væggen har bogstaveligt talt været skrevet i blod det forløbne halvandet årti, men Vesten og især Europa, er fortsat forundret hver gang et nyt terrorangreb sker, som om hver enkelt var det første.

 

Efter 9/11 i USA; Madrid bombningerne i 2004, som dræbte næsten 200 og sårede 2000 og angreb i 2005 på Londons transitsystem, hvor 56 mennesker blev dræbt og 700 sårede, har verdens ledere ingen tænkelig undskyldning tilbage for, at være chokeret og overrasket over masseterrorisme som forekommer midt i vestlige hovedstæder.

 

Advarsler fra britisk efterretning igennem lang tid

Så sent som for en måned siden sagde Andrew Parker, generaldirektør for Storbritanniens MI5, at terrortruslen mod England var på sit højeste niveau i mere end tre årtier, og den “vokser”. Britisk politi og efterretningstjenester har interveneret og  forpurret seks terroristplots i det forløbne år alene.

 

“Det er det højeste antal jeg kan huske i min 32-årige karriere, i hvert fald det højeste antal siden 9/11,” sagde han. “Det er en trussel, som fortsætter med at vokse, hovedsagelig på grund af situationen i Syrien påvirker det vores sikkerhed.”

 

Truslen vokser i Tyskland

I stedet for Storbritannien, skete disse angreb i Frankrig. De kunne være sket i Tyskland, hvor politiet afslørede anholdelsen af en mand, som de mener kan være forbundet angrebene i Paris. For nylig, i avisen Welt Am Sonntag  citeres, at “integrationen af hundredtusindvis af illegale  indvandrere Tyskland ikke længere er muligt i lyset af antallet og af allerede eksisterende parallelsamfund.” “Parallelsamfund” henviser til muslimske samfund, der har lidt eller ingen kontakt med resten af ​​samfundet i deres værtslande.

Læs også
Asger Aamund fylder 80 år: Islam er i krig med os – det er på tide at se virkeligheden i øjnene

 

Ifølge et efterretningsdokument som Welt am Sonntag er kommet i besiddelse af forlyder, at “Vi importerer islamisk ekstremisme, arabisk antisemitisme, nationale og etniske konflikter blandt andre folkeslag, samt en anden forståelse af samfundet og loven.” Mest ildevarslende, beskriver dokumentet, at “tyske sikkerhedsorganer … ikke vil være i stand til at løse disse importerede sikkerhedsproblemer og dermed reaktionerne, der følger fra Tysklands befolkning.”

 

Allerede i februar blev det rapporteret i flere europæiske aviser, heriblandt den britiske Daily Telegraph, at ISIS truede Europa med en tilstrømning af 500.000 indvandrere, som ville omfatte ISIS agenter som gemmer sig blandt dem, dette for at skabe kaos på kontinentet.

 

Ingen har stoppet bølgen af indvandrere

Forbavsende er det, at  europæiske ledere alligevel tillader den nuværende bølge af indvandrere at strømme ind i deres lande. Mange af disse indvandrere går under jorden, ofte i forstæderne og i disse “parallelsamfund”, hvor europæiske myndigheder ikke er i stand til at redegøre for deres færden.

 

I september, fortalte en syrisk ISIS smugler britiske The Express, at mere end 4.000 hemmelige ISIS revolvermænd var blevet smuglet ind vestlige nationer, og de var “klar” på tværs af EU. Han sagde også, at undercover infiltration var begyndelsen på et større plot til at udføre angreb i Vesten, angiveligt som gengældelse for den amerikansk-ledede koalitions luftangreb mod ISIS.

 

Vi har fået at vide, at Islamisk Stat var iblandt dem

I september, skønnede Libanons undervisningsminister, Elias Bou Saab, at for øjeblikket er tusindvis af ISIS “radikale” blandt de 1,1 millioner syrere i flygtningelejre. Han forudså, at én ud af 50 indvandrere er medlem af terrororganisationen. Selv på det tidspunkt, indrømmede ministeren, at selvom han ikke havde nogen sikre oplysninger om infiltration af flygtninge, havde han det på fornemmelsen: “Min mavefornemmelse er, at ISIS planlægger en operation. Mod Europa og andre steder.”

Læs også
Han blev ansat som sikkerhedsvagt i supermarked – så sprang han ud som frådende islamist

 

Vi ligger som vi har redt – det er helt forudsigeligt

Terrorangrebene i Paris er det direkte og beklagelige resultat af politisk fejhed og inerti. Politikere er ude af stand til eller uvillig til, at kalde problemerne ved deres rette navn. Politikerne er veget bort fra at beskæftige sig med sikkerheden og de sociale problemer, som den muslimsk indvandring til Europa og Vesten har forårsaget og fortsat volder.

 

I lyset af den islamiske terrorisme, som Vesten har oplevet i mere end et årti, har den nuværende generation af europæiske politiske ledere udstillet en uansvarlighed og mangel på lederskab grænsende til det infantilte. Ved at tillade ukontrolleret muslimsk indvandring til Europa, med sine frie, åbne grænser er spørgsmålet, om terrorangrebene i Paris vil virke som en øjenåbner for Vestens politiske etablissement?

 

Judith Bergman er forfatter, klummeskribent, advokat og politisk analytiker. Artiklen er udkommet på Gatestone Institut.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…