Hun blev myrdet: Hjælp politiet med at finde ud af, hvem hun er

Den myrdede kvinde (Foto: Østjyllands Politi)

Kender du denne kvinde? Hun blev i går, lørdag, fundet myrdet på en rasteplads, og Østjyllands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at identificere hende.

 

 

Det var en forbipasserende på rastepladsen på Væthvej cirka halvanden kilometer øst for Langå, der ved ti-tiden om formiddagen gjorde det uhyggelige fund.

 

 

Kvinden lå i sorte affaldssække, der var tapet sammen med gaffalignende tape.

 

Politiets efterforskning har som nævnt vist, at den afdøde kvinde er blevet dræbt, men efterfølgende har det ikke været muligt for politiet at identificere hende og håber derfor, at der er nogen, der kan genkende hende.

 

 

To sæt ørestikker i hvert øre

Kvinden bar to ørestikker i hvert øre. De var af guld, hvoraf den ene er et hjerte med hvid/lys sten og den anden er efter politiets opfattelse muligvis en svane med hvid/lys sten. Ved den venstre øreflip ses et 3-4 millimeter aflangt hul.

 

Kvindens ørestikker (foto: Politi)

 

 

 

Læs også
 Det er politiets fornemste opgave at beskytte truede personer – ikke at lukke munden på dem

 

 

 

Ifølge Østjyllands Politi drejer det sig om en kvinde på maksimalt 40 år og cirka 172 centimeter høj og almindelig til buttet af bygning med en vægt på mellem 70 og 75 kilo. Hun har kruset/ krøllet hår. Der er intet om beklædning.

 

Hun kan være af arabisk afstamning, men det vil politiet ikke lægge sig fast på.

 

 

Østjyllands Politi vil meget gerne høre fra folk, der eventuelt kan genkende den myrdede kvinde, ligesom politiet også er interesserede i at høre fra vidner, der eventuelt har observeret noget ved rastepladsen.

 

 

Ligeledes vil politiet gerne høre fra folk, der har været på rastepladsen de seneste par dage for at få fastslået, hvornår de sorte plastiksække er blevet anbragt der. Så hvis du har været der og ikke har observeret de sammentapede sorte sække, er det også en meget nyttig information.

Læs også
Under en stor razzia kæmpede politiet med en aggressiv araber – da de fandt ud af, hvem de havde fat i, blev de rystede

 

Sent søndag aften havde politiet fået mere end 50 henvendelser fra offentligheden.

 

“Flere af dem er brugbare, så vi kan arbejde videre i mange retninger. Men vi har ikke noget gennembrud omkring hendes identitet”, fortalte Jesper Bøjgaard Madsen fra politiet til ekstra Bladet.

 

 

Østjyllands Politi kan kontaktes på 114 eller 8731 1448.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…