En kvindelig trafikbetjent ser en taxa holde ulovligt – så gør hun noget, der får alle forbipasserende til måbe

Hun er trafikbetjent i New Yorks politi. Hun ser en taxa parkere ulovligt og giver chaufføren en bøde. Men han ser ikke ud til at ville flytte sig.

 

Så beslutter hun sig for at vise meget eftertrykkeligt, hvem der bestemmer. Hun går simpelt hen og løfter bilens forende et godt stykke op i luften – ene kvinde! Hun gentager det oven i købet et par gange.

 

Som man kan se på videoen, er de forbipasserende fuldstændig måbende over, at den ret lille kvinde har så enorme kræfter. ”That’s girl power!”, udbryder en af dem begejstret. Betjenten triumferer.

 

Det er næsten for vildt til at være sandt … og det er da heller ikke sandt.

 

Reklame-trick

Optrinnet og videoen er et reklame-trick for CarLister.com, der er en hjemmeside, som forbinder sælgere og købere af brugte biler. Dette foretagende hyrede firmaet Thinkmodo, der er kendt for meget originale videoer på nettet, til at udforme reklamen.

 

Man tog en firhjulstrækker og lavede den om, så den blev meget lettere – blandt andet fjernede man motoren. Samtidig lagde man tunge metalplader i bagenden af bilen, så vægten blev forskudt, hvilket gjorde det let at løfte forenden (svarende til at løfte 10 kilo).

 

Derefter malede man bilen over, så den kom til at ligne en af New Yorks berømte gule taxaer.

 

De personer, der optræder som trafikbetjenten og taxachaufføren, er hyrede til opgaven.

 

Som man kan se, bliver tricket afsløret i slutningen af videoen, og nogle forbipasserende får at mærke, hvor let det faktisk er at løfte bilen.

 

Meget snedigt tænkt. Den video skal nok skabe opmærksomhed.

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

(Mashable)   
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…